28. maj 2019

Tivoli ansætter underdirektør til ny enhed

Tivoli har ansat underdirektør for en nyoprettet enhed, der hedder Byg. Byg skal varetage de store bygge- og anlægsprojekter, som f.eks. færdiggørelsen af Tivoli Huset, forlystelser mm. Den nye leder af Byg hedder Rikke Lindberg, 45 år og hun tiltræder den 1. juni.

Rikke Lindberg er HD(f) og Cand.jur. og har beskæftiget sig med ejendomme i 20 år. Hun er direktør i Arena CPHX samt bestyrelsesformand i Heimdal Nordic. Hun har tidligere arbejdet som bl.a. Vicedirektør i FB Gruppen, i Bech-Bruun fast ejendom og i Realkredit Danmark. 

Om sin nye opgave i Tivoli siger Rikke Lindberg: 

”Gennem hele min karriere har jeg arbejdet med ejendomme, byggeri og sætter pris på struktur og processer. Det gør mig stolt at skulle være med til at skabe noget, som rigtig mange mennesker får gavn og glæde af. Jeg er livsglad og trives med at have mange bolde i luften og jeg glæder mig til at gå i gang med de mange opgaver i Tivoli”. 

Adm. direktør for Tivoli, Lars Liebst siger:  

”Med Rikke Lindberg på posten har vi fået en entreprenant underdirektør med masser af drivkraft. Vi ser frem til samarbejdet med Rikke, og jeg er sikker på, at hun med fremdrift og sikker hånd kan realisere Tivolis fremtidige byggeprojekter”. 

Privat: 

Rikke Lindberg bor i Allerød sammen med Peter Lilja og sammen har de fem børn. Rikke nyder at være sammen familie og venner og slapper af med løbeture i skoven. Rikke er desuden meget socialt engageret og er bestyrelsesformand på børnenes lilleskole.

Med venlig hilsen

Torben Plank
Head of Press, Brand & Communications
Pressechef, Brand & Kommunikation
  
T  +45 22237440 
TPL@TIVOLI.DK  
 
Vesterbrogade 3, 1630 København V
www.tivoli.dk