Altid som aldrig før

Vi vil betage vores gæster

Tivolis historie begynder i 1843

Tivolis historie

Vidste du at H. C. Andersen blev inspireret i Tivoli til at beskrive kejserens have i sit eventyr Nattergalen?  Og at store dele af Tivoli brændte ned under 2. verdenskrig? 

Se tidslinie

historie_370x472
Tivoli A/S

Om virksomheden

Mød menneskerne bag Tivolis forretning. Læs Tivolis årsrapporter og bliv klogere på virksomheden Tivoli A/S. 

Læs mere Se årsberetning 2019

Aquila_tern_370x472
Er du vores nye kollega?

Job og karriere

Her kan du søge job, møde vores kolleger og læse mere om dine muligheder. Hos os finder du en arbejdsplads med mere end 1550 kolleger fordelt på mange forskellige faggrupper og forretningsområder. 

Læs mere

tivoliindgang_370x472
Tradition og fornyelse

Tivolis projekter

Tivoli åbnede for første gang 15. august 1843 og har siden da udviklet og forandret sig hvert år - altid med formålet at give Havens gæster den bedste og mest betagende oplevelse. Georg Carstensen, Tivolis grundlægger sagde: "Tivoli bliver aldrig færdig". 

Der er derfor altid nye spændende projekter under udvikling – her kan du få et indblik i, hvad vi har gang i lige nu.

Læs mere

kanten_370x472
Tivolis presserum

Presse

Læs vores pressemedelelser eller kontakt os hvis du har spørgsmål eller f.eks. gerne vil filme i Tivoli, så skal du have en filmtilladelse fra Kommunikationsafdelingen. 

Vi svarer også gerne på alverdens spørgsmål og hjælper i det hele taget med alt, hvad du som journalist kan have brug for.

Læs mere Se pressemeddelelser

ballon_370x472
Bliv lejer i Tivoli

Kontakt Tivoli Erhvervsudlejning

Til vores faste lejemål i Haven er vi altid interesserede i gode emner og interessante koncepter til at leje en af vores restauranter, fast food-spisesteder eller butikker. 

Til Halloween i Tivoli og Jul i Tivoli boderne, søger vi løbende lejere med nye bod- og forretningskoncepter, der har et sortiment af høj kvalitet, der passer til hhv. Halloween og jul.

Læs mere

tern_paaskepynt