Figaro – Fiske & skaldyrsbistro

Tivolis nye fiskehus og bar, med fokus på friskfanget, bæredygtig fisk og skaldyr.

Figaro er Tivolis nye bistro og bar med fokus på friskfanget fisk og skaldyr fra havene omkring os. Bistroen byder både på et frokost- og et aftenkort samt en separat børnemenu. 

Her finder du klassikere som Moules Frites, Fish’n’Chips og skaldyrsfade foruden en masse andre for- og hovedretter, som varierer efter sæson. Og naturligvis er der alternativer til de gæster, som foretrækker noget andet end fisk. Figaros Bar byder både på fadøl og et godt glas vin, ligesom der er mulighed for at få stillet den lette sult.

Et besøg i Figaro bærer præg af en afslappet atmosfære i historiske Tivoli-lokaler lige ud til Plænen. Historiske Tivoli-lamper og -plakater og klassiske bistromøbler danner rammen for alle de gæster, der sætter pris på god mad i hyggelige og afslappede omgivelser. Som Georg Carstensen argumenterede, inden han åbnede Tivoli i 1843: ”Når folket morer sig, politiserer det ikke.”

Navnet Figaro er en hyldest til to af de helt centrale personer i skabelsen af Tivoli; nemlig grundlægger Georg Carstensen og mangeårig kapelmester H.C. Lumbye, som et par år før Tivoli blev grundlagt i 1843, mødtes til de såkaldte Figaro-fester i Kongens Have. Fester, der havde til formål, at skaffe abonnenter til Carstensens tidsskrift, som bar navnet Figaro

Kapacitet & fakta

  • Max. 250 personer
  • Forplejning fra Figaro
Telefon +45 33750247
Loading icon
Tap for at aktivere kortet