Figaro – Fiske & skaldyrsbistro

Tivolis nye fiskehus og bar, med fokus på friskfanget, bæredygtig fisk og skaldyr.

Figaro er Tivolis nye bistro og bar med fokus på friskfanget fisk og skaldyr fra havene omkring os. Foruden fisk og skaldyr vil der også altid være alternativer som retter med kylling eller en bøf samt vegetariske muligheder på menukortet. Et menukort der varierer efter sæson, hvorfor der altid vil være tidstypiske retter for årstiden. Bistroen byder både på et frokost- og et aftenkort samt en separat børnemenu. 

I restauranten finder du bl.a. klassikere som Moules Frites, Fish’n’Chips og skaldyrsfade foruden en masse andre for- og hovedretter - og naturligvis er der altid alternativer til de gæster, som foretrækker noget andet end fisk.

Figaros øverste etage har direkte udsyn til Plænescenen, og er derfor et oplagt valg til f.eks. Fredagsrock ligesom etagen byder på gode muligheder for afholdelse af større selskaber.
Figaro har også egen bar, hvor der serveres øl, drinks, vin og barsnacks. Figaros Blå Bar (et navn der hentyder til farven på væggene) er indrettet med Simon Henningsens Tivolilamper, det originale flisegulv fra 1960 og klassiske bistromøbler. Det er både muligt at sidde indendørs i barens blå omgivelser eller på den udendørs terrasse med direkte kig til Plænen midt i Tivoli.

Et besøg i Figaro bærer præg af en afslappet atmosfære i historiske Tivoli-lokaler lige ud til Plænen. Historiske Tivoli-lamper og -plakater samt klassiske bistromøbler danner rammen for alle de gæster, der sætter pris på god mad i hyggelige og afslappede omgivelser.

Navnet Figaro er en hyldest til to af de helt centrale personer i skabelsen af Tivoli; nemlig grundlægger Georg Carstensen og mangeårig kapelmester H.C. Lumbye, som et par år før Tivoli blev grundlagt i 1843, samarbejdet om de såkaldte Figaro-fester i Kongens Have. Fester der havde til formål, at skaffe abonnenter til Carstensens tidsskrift, som bar navnet Figaro.

 

PRISER & FAKTA

Prisniveau 100-175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Fisk
  • Vegetar
  • Børnemenu
  • Glutenfri
  • Laktosefri

Tivolirevy & Menu

Oplev den skønne Tivolistemning inden lattermusklerne slippes løs til et brag af et show i Glassalen. 

Tivolirevy & Menu på Figaro:

Køkkenchefens teatermenu

To retter pris pr. person: 300 kr.

Tre retter pris pr. person: 365 kr.

book bord

glassalen_370x472
Loading icon
Tap for at aktivere kortet