Figaro – Fiske & skaldyrsbistro

Tivolis nye fiskehus og bar, med fokus på friskfanget, bæredygtig fisk og skaldyr.

Figaro er Tivolis nye bistro og bar med fokus på friskfanget fisk og skaldyr fra havene omkring os. Foruden fisk og skaldyr vil der også altid være alternativer som retter med kylling eller en bøf samt vegetariske muligheder på menukortet. Et menukort der varierer efter sæson, hvorfor der altid vil være tidstypiske retter for årstiden. Bistroen byder både på et frokost- og et aftenkort samt en separat børnemenu. 

I restauranten finder du bl.a. klassikere som Moules Frites, Fish’n’Chips og skaldyrsfade foruden en masse andre for- og hovedretter - og naturligvis er der altid alternativer til de gæster, som foretrækker noget andet end fisk.

Figaros øverste etage har direkte udsyn til Plænescenen, og er derfor et oplagt valg til f.eks. Fredagsrock ligesom etagen byder på gode muligheder for afholdelse af større selskaber.
Figaro har også egen bar, hvor der serveres øl, drinks, vin og barsnacks. Figaros Blå Bar (et navn der hentyder til farven på væggene) er indrettet med Simon Henningsens Tivolilamper, det originale flisegulv fra 1960 og klassiske bistromøbler. Det er både muligt at sidde indendørs i barens blå omgivelser eller på den udendørs terrasse med direkte kig til Plænen midt i Tivoli.

Et besøg i Figaro bærer præg af en afslappet atmosfære i historiske Tivoli-lokaler lige ud til Plænen. Historiske Tivoli-lamper og -plakater samt klassiske bistromøbler danner rammen for alle de gæster, der sætter pris på god mad i hyggelige og afslappede omgivelser.

Navnet Figaro er en hyldest til to af de helt centrale personer i skabelsen af Tivoli; nemlig grundlægger Georg Carstensen og mangeårig kapelmester H.C. Lumbye, som et par år før Tivoli blev grundlagt i 1843, samarbejdet om de såkaldte Figaro-fester i Kongens Have. Fester der havde til formål, at skaffe abonnenter til Carstensens tidsskrift, som bar navnet Figaro.

 

PRISER & FAKTA

Prisniveau $$
Kategori Restaurant
Køkken Fisk og skaldyr
  • Vegetar
  • Børnemenu
  • Glutenfri
  • Laktosefri
God mad i den Gamle Have!

Julemenu  

Prisen på menuen er eksklusiv entré til Tivoli, med mindre andet er angivet. Tivoli er lukket d. 24. december.

Book bord

JULEFROKOSTBORD
Serveres “Family Style” m. surdejsbrød, rugbrød og smør

1. SERVERING
Karry-sennepssild m. smilende æg, kapers, rødløg, dild
Skagensalat m.håndpillede Nordsørejer, mayonnaise, dild
Hønsesalat m.svampe, sennep, urter, sprødt kyllingeskind
Koldrøget laks fra Samsø Røgeri m.råsyltet fennikel, æble, sennepscreme

2. SERVERING
Smørstegt fiskefilet m. remoulade, citron
Stegt andebryst m. palmekål & tyttebær

DESSERT
Chokolademousse m. mørk chokolade, pocheret pære, hasselnøddecrumble

PRIS
395 KR. KUVERT
(Inkl. entré til Tivoli: 510 kr. pr. kuvert)

TILKØB
Ribbensteg m. rødkålssalat
+75 kr. pr. kuver

julemand_tern_tiny
Kulinariske oplevelser, der fuldender din aften

Nytårsmenu

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat, med mindre andet er angivet.

Book bord

Menu

Snacks
Caviar m. blinis, skalotteløg og creme fraiche
Én Gillardeau Østers m. dildinfuseret agurk
Tapiokachips m. citronmayonnaise 

Første servering
Hummertoast m. mayonnaise og dild

Anden servering
Smørstegte helleflynder m. østershatte, spinat, skalotteløg, små kartofler og safransauce

Tredje servering
Champagnesorbet

Fjerde servering
Oksemørbrad m. glaserede gulerødder, jordskokkepuré med trøffel, Pommes Anna og bordelaisesauce

Tre små desserter
Pavlova m. sæsonens bær og lime-mascarponecreme
Chokolademousse m. hasselnøddecrumble
Italiensk citrontærte

Inkl. vinmenu (5 glastid) med champagne, filtreret vand m/u brus og filterkaffe
Alkoholfri alternativ vil være tilgængelig ved forudbestilling.

Goodie Bag til fyrværkeri
En halv flaske cava & kransekage

Vi siger tak for i aften kl. 23.00, hvor alle har mulighed for at nyde nytårsfyrværkeriet fra Plænen.

Pris
2000 kr. pr. kuvert inkl. vinmenu

champagne_370x472
Loading icon
Tap for at aktivere kortet