Dyrene i Hakkebakkeskoven

Se eller gense Pelle Koppels prisvindende nyopsætning af Thorbjørn Egners klassiker Dyrene i Hakkebakkeskoven med musik af Christian Hartmann, og syng med på alle de kendte sange som “Når en peberkagebager…” og “Hip hurra for Bamsefar…” og mange flere. Anbefales fra 5 år.

Fra 31. marts 2023 - 8. april 2023

Glassalen

Hakkebakkeskoven er fuld af forskellige dyr. Klatremusen, der elsker musik; Harepus, der bager kager; Den rare Bamsefar; og den lille Skovmus, der bare gerne vil have, at alle er gode venner. Dyrene lever i fordragelighed under skovens love. Men noget truer freden. Mikkel Ræv elsker at spise sine naboer og kun ved at holde sammen – forskelle til trods – kan skovens øvrige dyr klare skærene.

Dyrene i Hakkebakkeskoven handler om nogle af livets største temaer: Om at holde sammen, passe på hinanden – og se styrken i vores forskelligheder. Men selvom temaerne er store, er Pelle Koppels opsætning legende let, humoristisk og fuld af små musikalske mesterværker.

”Det har været et bevidst valg at tage udgangspunkt i tegningerne fra bogen, samt at dyrke en til tider nærmest stilistisk spillestil. Ved samtidig, at lade karaktererne optræde med (dyre)masker på, har det været håbet at kunne vække Thorbjørn Egners streg og karakterer scenisk til live i en grad, jeg ikke tidligere har set det gjort…”, fortæller instruktør Pelle Koppel.

Se forestillingsprogrammet

Dyrene i Hakkebakkeskoven præsenteres i samarbejde med Teater V.

Anbefales fra 5 år. Forestillingen varer ca. 2 timer inkl. pause.

Anmeldelser

Baseret på 216 brugeranmeldelser

“Kulturinformation”

“Børnibyen.dk”

“Jyllandsposten”

“Kulturkongen.dk”

“Byenkalder.dk”

Program

Medvirkende: Maria La Cour, Sune Kofoed, Asbjørn Agger, Christian Bergman, Margit Watt-Boolsen, Linda Elvia og Rune Antonio Bro Scenografi og masker: Johan Kølkjær, efter Thorbjørn Egner Musikalske arrangementer: Marcus Aurelius Hjelmborg Manuskript: Thorbjørn Egner Musik og sange: Christian Hartmann og Thorbjørn Egner Oversættelse: Halfdan Rasmussen Instruktion og bearbejdelse: Pelle Koppel

Praktisk information

Dit teaterbesøg

Spillested
Glassalen i Tivoli.

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid
 
Åbningstider i Glassalen
Dørene til Glassalen åbnes en halv time før forestillingens start.
 
Forestillingens varighed
Forestillingen varer ca. 2 timer inkl. pause.
 
Aldersanbefaling
Anbefalet fra 5 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn. Der er ikke adgang til forestillingen for børn under 3 år. 
 
Garderobe
Fri og ubemandet garderobe.

Bar/restauranter
Glassalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Herudover er der mulighed for at besøge en af Tivolis mange restauranter og caféer.

Dyrene i Hakkebakkeskoven præsenteres i samarbejde med Teater V.

 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Spilleperiode
23. marts 2024 - 30. marts 2024

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.
Handelsbetingelser og byttepolitik.

 

 

Din anmeldelse kan ikke registreres,
da antal stjerner ikke er inden for det rigtige interval

Din anmeldelse

Du er måske også interesseret i…