Det er med stolthed, at vi i august igen kan præsentere et tæt pakket festivalprogram med klassisk musik i Tivoli. Festivalens titel, Stjernestunder Festival, skal forstås helt bogstaveligt, for programmet er fyldt med en perlerække af klassiske verdensstjerner.

Glæd dig til at opleve Tivolis fødselsdagskoncert med verdenssopranen Lise Davidsen. Du kan også lade dig forføre af den danske verdensstjerne Nikolaj Szeps-Znaider, som spiller værker i kærlighedens tegn.

Og så er der også musikalske stjernestunder med Yunchan Lim den sydkoreanske pianist, Benjamin Appl en af sin generations største liedsangere og mange flere i vente.

Udvalgte kunstnere kan man møde til Artist Talks på Original Coffee ved Tivolis Koncertsal, og så er der fri adgang for Havens gæster til tre koncerter i Glassalen med unge talentfulde stjerneskud. 

Stjernestunder Festival er støttet af Aage og Johanne Louis-Hansens Fond og William Demant Fonden. Erik og Susanna Olesens almenvelgørende Fond har sponsoreret fri adgang for Havens gæster til tre Stjerneskud-koncerter.

Vælg 3 koncerter - spar 20 % Køb billetter

Transparent
Filtrér Alle
Scene
Hvad
Periode