Sommerens sangfest med Det Danske Drengekor

Træd ind i en eventyrlig verden af stemmer når Det Danske Drengekor synger sommerkoncert i Tivolis Glassal. Du inviteres til en uforglemmelig eftermiddag fyldt med musikalsk og hjertevarm sang, når Det Danske Drengekor dykker ned i den danske sangskats fortryllende univers og tager dig med til de mest elskede danske sange, til nye melodier og sange, gamle tekster, jazz’ede arrangementer og ikke mindst fællessange, hvor alle inviteres til at synge med.

24. august

Kl: 16:30

Glassalen

Køb billet

Koncerten er kulminationen på Det Danske Drengekors internationale turné – en årlig tilbagevendende begivenhed, som i år bragte koret til Europas hjerte: Tyskland og Schweiz. Derfor byder programmet – foruden danske sange – også på tyske og engelsksprogede sange, som rummer de samme hjertevarmende kvaliteter som vores danske sangskat, og som binder os sammen som nationer i et fælles Europa.

Med sig har koret de anerkendte danske musikere saxofonist Christina von Bülow, pianist Christian Berg og bassist Nicolai Kaas Claesson – tre musikere, der hver især har gjort sig særligt bemærket indenfor dansk jazz og har både priser og hædersbeviser med i bagagen.

Så gør dig klar til en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige, når Det Danske Drengekor sætter punktum for deres store internationale turné – og sammen med Christina von Bülow, Christian Berg og Nicolai Kaas Claesson vil levere en uforglemmelig optræden! Den Danske Sang er i centrum, og du skal med!

Det Danske Drengekor:
Det Danske Drengekors Koncertkor består af drenge på 9-14 år. Under overskriften SAMVÆR, NÆRVÆR, SELVVÆRD arbejder vi med elitebegrebet i et musikalske fællesskab, hvor formidlingen, forståelsen og følelsen er i centrum. Drengekoret optræder i mange forskellige musikalske sammenhænge, fra X-faktor over kirkekoncerter til Det Kongelige Teaters Opera, hvor utallige af korets drenge igennem 40 år har sunget og optrådt som børnekor.

Alle interesserede drenge kan blive optaget i Korskolen fra de er 6 år og gennemgår her den dannelse og uddannelse, der er brug for i Koncertkoret, som hvert år synger mange koncerter i både ind- og udland. Koret ledes til dagligt af dirigent og sanglærer Emil Ritter, som har stået i spidsen for Det Danske Drengekor siden 2015.

Foto og Credit: Det Danske Drengekor.

Program


Dirigent: Emil Ritter
Musikere: Christina von Bülow, saxofon
Christian Berg, klaver
Nicolai Kaas Claesson, kontrabas

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
24. august
195.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli