DET BEDSTE FRA HOLLYWOOD

Williams vs. Zimmer

30. juni 2022

Kl: 20:00

Tivolis Koncertsal

Du bliver suget med ud i rummet, tager på opdagelse på den anden side af jorden og næsten spist af en stor, hvid haj, når Tivoli Copenhagen Phil blænder op for en forrygende aften med filmmusik i det helt store format.

Tag dit lyssværd eller dine Harry Potter-briller med i Tivoli når mesterkomponisterne John Williams og Hans Zimmers uforglemmelige musik fylder koncertsalen med det store brus fra de mange musikere.

Koncerten, Det bedste fra Hollywood, spiller også 2. juli kl. 17

Det er musik af to af Hollywoods absolutte topkomponister, der står på nodestativerne hos musikerne i Tivoli Copenhagen Phil. Amerikanske John Williams har i årenes løb skrevet musik til langt over 100 film, og han er blevet nomineret til ikke færre end 52 Oscar-priser – en rekord, som hidtil kun er overgået af Walt Disney.

På programmet i Tivolis Koncertsal står nogle af højdepunkterne i John Williams’ karriere, bl.a. den udødelige musik til Star Wars-universet, Harry Potter-serien og Indiana Jones-filmene, de dramatiske højdepunkter fra Dødens gab, og hans gribende temaer fra E.T. og Schindlers liste.

Selv om John Williams har været uhyre flittig gennem årene, så slår den tyske komponist Hans Zimmer ham faktisk med sin musik til over 150 film i alt. Der er ikke plads til dem alle på programmet i Tivoli, men du kan glæde dig til genhør med godbidder som musikken til Batman, Gladiator, Pirates of the Caribbean, Interstellar og Løvernes konge. Der er med andre ord noget for filmelskere i alle aldre, når hele Tivoli Copenhagen Phil giver dig chancen for at opleve musikken live, med garanti for gåsehud undervejs.

Program

Tivoli Copenhagen Phil
Dirigent: Magnus Larsson
Vært: Frans Bak, filmkomponist