Stand-up: Eva Jin, Carsten Eskelund og Anne Bakland

Danmarks største open air stand-up-program

7. juli 2023

Kl: 20:00

Orangeriet

Sommerfredage rimer på Havefest i Tivoli.

Hver fredag i juni og juli kan du opleve nogle af landets mest talentfulde komikere, når de gæster Tivoli og er en del af Danmarks største open air stand-up-program.

Fredag d. 7. juli er ingen undtagelse. Her kan du nemlig opleve Eva Jin, Carsten Eskelund og Anne Bakland på Orangeriet.

Eva Jin
Med sine blot 24 år har Eva Jin allerede formået at markere sig på den danske standup scene. Hun debuterede som standupkomiker i Huset i Magstræde i 2017, men blev alvor kendt for et bredere publikum, da hun i august 2020 optrådte ved Zulu Comedy Galla.
Udover stand-up bevæger Eva Jin sig også i film- og tv-branchen, hvor man for nylig har kunnet opleve hendes talent i programmer som Stormester på TV2, den populære serie, Dansegarderoben samt spillefilmen, Elsker dig for tiden.
Med sin krøllede hjerne, sin måde at observere verden omkring sig på og sin unikke akavethed, inviterer Eva Jin sine tilskuere ind i et skævt univers, hvor man ikke kan andet end at føle sig underholdt.

Carsten Eskelund
Den rutinerede komiker, Carsten Eskelund nyder stor anerkendelse for sin intelligente, charmerende og underfundige tilgang til komik, hvor tidens tendenser og aktuelle emner med kirurgisk præcision bliver spiddet og sat i hysterisk morsomme perspektiver.

Anne Bakland
Anne Bakland er Vendelbo – from the true north! Deroppe, hvor en mand er en mand der ejer en nedlagt minkfarm, hvor følelser er noget, man gemmer væk i poesibøger, og tingene bliver sagt råt for usødet. Derfor bliver der ikke lagt fingre imellem, når hun med skarp observationshumor, caller alt det bullshit hun ser sig selv omgivet af i samfundet. Pointerne kommer lige så ofte frem gennem det, der ikke bliver sagt, når hun med sin eminente sans for pauser og visuelle virkemidler, maler billeder vi alle sammen kan genkende, og med det samme se det absurde i.