Lisa Nilsson – Kvinnan Som Är Jag

En forestilling med musik, dans, storytelling og humor

Fra 5. marts - 7. marts

Glassalen

Køb billet

Den elskede svenske sangerinde og skuespiller har lavet en forestilling, der blander musik, dans, storytelling og humor i et format, der har imponeret de svenske anmeldere. Det format tager hun nu med til Glassalen i Tivoli, hvor hendes mange danske fans får mulighed for at opleve hende på en ny måde.

Lisa Nilsson er aktuel med Kvinnan Som Är Jag, en forestilling, der tager udgangspunkt i hendes personlige historie. Gennem brug af både musik, sang og dans indvier hun på humoristisk vis publikum i sin rejse fra dengang, det hele startede, til nu. Blandt andet gør hun op med det billede, der blev tegnet af hende i 90’erne som hele Skandinaviens diva.

Forestillingen er blevet en kæmpe succes i Sverige, og Sveriges største dagblad DN skriver bl.a. om forestillingen: "I krogshowet Kvinnan Som Är Jag viser Lisa Nilsson, at hun har en stand-up komikers timing og en soulsangerindes røst."

Med torden og brag slog Lisa Nilsson i gennem i hele Norden, da hun i 1992 udgav sit tredje album Himlen Runt Hörnet. Lige siden har hun været en af Nordens mest populære sangerinder, og hendes popularitet i Danmark blev kun yderligere forstærket, da hun sang titelmelodien til den danske Hella Joof-film En kort, en lang. Lisa Nilsson har i årenes løb udvidet sin kunstneriske kunnen til også at inkludere skuespillet, hvor hun bl.a. har spillet en af de bærende roller i den danske spillefilm Gud Taler Ud.

Se video

Oplev Lisa Nilsson i Glassalen

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
5. marts
495.00 - 625.00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
6. marts
495.00 - 625.00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
7. marts
495.00 - 625.00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli