Astralis Nexus

Astralis Nexus shop

Danske Astralis er en verdenskendt esportsorganisation med internationale tophold indenfor League of Legends FIFA og Counter-Strike. Den nye flotte, to-etager Astralis Flagship Store byder på et væld af muligheder for både fans, gamere og de nysgerrige, som alle kan få sig én på opleveren i de helt unikke Astralis-omgivelser. Selve butikken byder på et væld af forskelligt Astralis-merchandise for enhver smag, du kan se og prøve de nyeste produkter fra Astralis’ mange partnere, komme helt tæt på de mange pokaler, møde spillerne fra de forskellige hold til forskellige fan-events og så kan du selvfølgelig selv opleve at spille med venner eller kolleger på det samme udstyr, som de professionelle. 

Førstesalen er nemlig indrettet med 130 gamerstationer, hvor man kan booke sig ind på timebasis i de stilrene omgivelser på den åbne etage, eller i et af de flotte VIP lokaler. Det er selvfølgelig muligt at købe noget at spise og at drikke, og fokus vil specielt være på at skabe trygge rammer for gamere af alle slags i alle aldre og på alle niveauer. Astralis Flagship Store vil også facilitere vidensdeling og uddannelsesaktiviteter indenfor esport ligesom der er mulighed for at afholde større eller mindre firmaevents på førstesalen, som også har et ”viewing area” med biograf-opstilling og scene.

læs mere

tern_foodhall2
Restaurant og bar på taget af Tivoli Hjørnet med udsigt over haven

Sticks'n'Sushi

I Tivoli Hjørnet med udsigt over by og forlystelser laver vi mad, som er placeret mellem Tokyo og København.

I den forstand er vi en sjælden fisk. Vi laver mad fra begge køkkener og komfurer. Friskhed, økologiske grøntsager, innovation og sanselige, æstetiske anretninger er altid på vores menu. Grøntsager, kød og fisk. Råt og grillet. Et overvejende sundt køkken – uden at fanatismen dog må forstyrre festen eller smagen. 

læs mere

Sticks_tern
Kaffe af højeste kvalitet, brød fra eget bageri og frisklavede salater

Espresso House

Hos Espresso House brænder de for den gode kaffe. Derfor er kun den bedste kaffe god nok til deres gæster, og alle bønner der går gennem kværnen og Baristaens kyndige hænder, er såkaldt specialkaffe, der hører blandt det bedste i verden. I kaffebaren har de også et stort udvalg af mad, teer og iskolde forfriskninger.

Nyd for eksempel storfavoritten Iceblend, og stil din store eller lille sult med det lækre udvalg af kager fra kædens eget bageri eller de mange friske sandwiches og salater.

læs mere

Espresso_tern

Illums Bolighus

De 200 m2 der udgør den nye Illums Bolighus butik vil byde på det vante Illums Bolighus sortiment af dansk samt internationalt design.

Tivoli Hjørnet muliggør en dynamisk og inspirerende eksponering af de brands, der tilsammen udgør fundamentet for det ikoniske skandinaviske udtryk. Butikken vil blandt andet byde på et nøje udvalgt produktsortiment fra blandt andet Georg Jensen, Royal Copenhagen, Stelton, by Lassen, Glerup, Rains, Georg Jensen Damask, Markberg, L:A Bruket og Rudolph Care.

Tivoli Hjørnet som arkitektonisk perle harmonerer med Illums Bolighus’ designværdier og stolte traditioner, og visionen er derfor, at skabe en unik købsoplevelse i smukke omgivelser – en totaloplevelse.  

læs mere

Illum_tern