HIT_2019_TivoliDK_Budskab_920x428px_DK_NEG


13. okt. 6. nov.

Bøh for de mindste

Fyld efteråret med hyggelig uhygge

Tag børnene med til Halloween i Tivoli, og gør din efterårsferie lidt sjovere. Halloween-forlystelserne snurrer, Rasmus Klump sørger for bøh, spøg og ballade og eventyrlige halloween-overraskelser venter om hvert hjørne. Skynd dig at sætte kryds i kalenderen! 

brnekeyvisual_tiny
transparent_2x2

Scary Halloween

Test dit mod i Haven

Er du til gys og gru? Så er Halloween i Tivoli lige noget for dig! Monstre, zombier og gengangere hjemsøger Haven dette efterår – så der er nemlig masser af skræmmende eventyr i vente, når mørket falder på.

Tag med, hvis du tør!

Hyggelig uhygge

Oplev Halloween med alle sanser

De varme farver pryder Haven, så du kan gå på opdagelse blandt hyggelige spøgelser, edderkopper, fugleskræmsler og flere end 20.000 græskar, der danner rammen om Tivolis stemningsfyldte efterårssæson.

Find halloween-pynt og efterårsgodter i boderne, bliv betaget af de smukke lys, og vær med, når vi kårer årets største kæmpegræskar.

tern_HIT_stemning
transparent_2x2

HALLOWHIIIIIN

Alle forlystelser er åbne til Halloween

Tag et smut i Ballongyngen, se Tivoli fra oven i Himmelskibet, eller få et sug i maven i Rutschebanen eller Dæmonen. Alle forlystelserne er åbne under Halloween, og du kan endda prøve nogle helt særlige og (u)hyggelige halloween-forlystelser. Vi lover alt fra gys og grin til skrig og hviiiiin!

Se alle forlystelser

Masser af fristelser

Smag på efteråret

Søg ly fra vejrets luner, og stil både den store og lækre sult hos én af Havens mange spisesteder, hvor Halloween er på menuen. Hotdogs, flæskestegssandwich, græskar og halloweenkager er blot et udpluk af de gastronomiske lækkerier, der giver smag til efteråret.

SE ALLE SPISESTEDERNE

Nedenfor kan du, med sultne øjne, få et overblik over nogle af de madoplevelser vi tilbyder til Hal

Se spisesteder

Spgelsesfldeboller_370x472