HIT_2019_TivoliDK_Budskab_920x428px_DK_NEG


12. okt. 5. nov.

Bøh for de mindste

HALLOWEEN MED FORTRYLLENDE HEKSE

Tag børnene med til Halloween i Tivoli når heksene kommer, og gør din efterårsferie lidt (u)hyggeligere. Halloween-forlystelserne snurrer, Rasmus Klump sørger for bøh, spøg og ballade og heksene har skabt en fortryllende halloween, der venter om hvert et hjørne. Skynd dig at sætte kryds i kalenderen!

brnekeyvisual_tiny
transparent_2x2

Scary Halloween

HVOR MODIG ER DU?

Er du til gys og gru? Så er Halloween i Tivoli lige noget for dig! Er du modig nok til at besøge Villa Vendetta, hvor den glemte familie har mistet forstanden eller måske tør du tage turen gennem det hjemsøgte hospital, hvor de indlagte aldrig slap ud? Der er masser af skræmmende eventyr i vente, når heksene forvandler haven.

Tag med, hvis du tør

Hyggelig uhygge

Oplev Halloween med alle sanser

Heksene har fortryllet haven, så du kan gå på opdagelse blandt uhyggelige frøer, edderkopper, krager og flere end 20.000 græskar, der danner rammen om Tivolis stemningsfyldte efterårssæson.

Find halloween-pynt og efterårsgodter i boderne, bliv betaget af de smukke lys, og vær med, når vi kårer årets største kæmpegræskar.

2209HITTivoliDK371x472px01b
transparent_2x2

HALLOWHIIIIIN

Alle forlystelser er åbne til Halloween

Tag et smut i Ballongyngen, se Tivoli fra oven i Himmelskibet, eller få et sug i maven i Rutschebanen eller Dæmonen. Alle forlystelserne er åbne under Halloween, og du kan endda prøve nogle helt særlige og (u)hyggelige halloween-forlystelser. Vi lover alt fra gys og grin til skrig og hviiiiin!

Se alle forlystelser

Masser af fristelser

Smag på efteråret

Søg ly fra heksene, og stil både den store og lækre sult hos én af Havens mange spisesteder og boder, hvor Halloween er på menuen. Ristede kastanjer, raclette, lune vafler og halloweenkager er blot et lille udpluk af de lækkerier, der giver smag til efteråret.

Nedenfor kan du, med sultne øjne, få et overblik over nogle af de madoplevelser vi tilbyder til Halloween.

spisesteder

Nybod