Rasmus Klump

Ohøj venner

Gå på opdagelse i Rasmus Klumps hyggelige oase i Tivoli, hvor der er plads til leg for både store og små børn. 

RASMUS KLUMPS VERDEN

Gå på opdagelse i en
verden fuld af eventyr

Rasmus Klumps Verden er et sjovt legeunivers for børn i alle aldre, hvor fantasien, energien og hyggen får frit løb. Der er fri adgang til oasen for alle Havens gæster, og der er i alt 40 forskellige aktiviteter i det 1.300 m2 store aktivitetsområde, hvor legeøer og kravlerør ligger side om side.

Når det er tid til en pause, kan I nyde jeres medbragte mad eller snuppe en af Rasmus Klumps yndlingspandekager i Pandekagehuset. I kan også tage en tur i verdens første Rasmus Klump-forlystelse Fyrtårnet eller finde ro i det stille område i Puslehuset. 

RK_Legeplads
transparent_2x2

Slip bjørne-legen løs

Legepladsen

Rasmus Klumps legeplads er fuld af udfordringer og sanseoplevelser for både små og store børn. Legepladsen omfatter tre tårne, som er forbundet med hængebroer, udsigtsposter, klatrenet, stjernekikkerter og plateauer i flere niveauer. 

Hop om bord på det gode skib Mary, gå på opdagelse i det høje fyrtårn eller leg på ryggen af Hval, som er 14 meter lang.

Legepladsen er delt op i to sektioner: en for de helt små børn og en til de lidt større børn, der gerne vil udfordres.

Forlystelse

Tag en tur i Fyrtårnet

Sejl afsted på de søde havdyr i Rasmus Klump-forlystelsen Fyrtårnet. Turen er perfekt til børn, der kan lide sus i maven - uden det bliver for vildt.

Tag mor, far eller søster med på tur, tramp i pedalerne, og se hvor højt I kan komme op.

Fyrtårnet er verdens første og hyggeligste Rasmus Klump-forlystelse, og alle over 120 cm er velkomne om bord. Er du kun 90 cm, kan du tage turen sammen med én på min. 14 år.

Det koster 1 billet à 30 kr. at prøve Fyrtårnet. Du kan også prøve Fyrtårnet, hvis du har Turpas. 

Køb Turpas

Legeplads_Fyrtaarnet
transparent_2x2

Pandekagehuset

Rasmus Klump elsker pandekager!

Besøg hans duftende pandekagehus og smag Rasmus Klumps yndlingspandekage med syltetøj. Der er også lækker økologiske kaffe til mor og far og ispinde til alle søde børn.

Her kan du også købe de fine Rasmus Klump-bamser, -bøger og -legetøj. 

Puslehuset

Pusletid

I Rasmus Klumps Verden har vi selvfølgelig også tænkt på de allermindste.
Puslehuset er en stille oase, hvor du kan varme din flaske eller babymad i mikroovnen, mor kan amme i de bløde stole, og så er der selvfølgelig også fine muligheder for at pusle.

Du finder Puslehuset midt i Rasmus Klumps Verden, så du har aldrig langt til de gode faciliteter.

tern_haven