Fatamorgana - Familietur

Oplev en fantastisk udsigt over Tivoli Søen og Københavns gader.

Med en totalhøjde på 45 meter lyser Fatamorgana op på nattehimmelen på Tivolis og Københavns skyline. Selve tårnet er omdrejningspunktet for forlystelsen, og passagerne bevæger sig op i knap 30 meter fra gadeniveau, hvor de kan opleve en fantastisk udsigt over Tivoli Søen og Københavns gader på Glyptotekshjørnet.

Familietur i højden
Fatamorgana er en kombiforlystelse, der involverer både en vild og en lidt mindre vild oplevelse. Ved indgangen til forlystelsen skal man vælge, hvilken udgave man ønsker at prøve.

I familieudgaven af Fatamorgana sidder gæsterne to i hver gondol, den ene bag den anden. Gondolerne er scenograferede som vilde dyr. Gondolerne drejer rundt om tårnet i et moderat tempo, så der er overskud til at nyde udsigten over Tivoli og København.

I den hurtige udgave sidder passagerne i en ring med ryggen mod centrum og bliver med en kraft på 2,5 G slynget rundt, samtidig med at hele konstruktionen med de fire arme roterer rundt om tårnet. Forlystelsen er gulvløs, så der bliver plads til hvin og mavesus for selv den mest forhærdede fart-fan.

ADGANG

HØJDE 120 cm
PRIS 3 billetter á 30 kr.
HELBREDSBEGRÆNSNINGER JA
KØRESTOLSBRUGERE NEJ
Loading icon
Tap for at aktivere kortet

Se lignende forlystelser