LOGO_460x000_tiny
Bøh for de mindste

Et uhyggeligt hyggeligt efterår for børn!

Tag børnene med til Halloween i Tivoli, hvor I kan gå på opdagelse blandt de eventyrlige halloween-dekorationer og prøve de sjove efterårsaktiviteter i Haven. Bag snobrød over bålet på Gemyse og lav fine græskarudskæringer i Møllen. Familiens mindste kan også prøve Det lille Spøgelsestog, Rasmus Klump laver halloween-sjov i Glassalen og halloween-forlystelserne snurrer.

brnekeyvisual_tiny
Lune lækkerier

Smag på efteråret

Søg ly fra vejrets luner, og stil både den store og lille sult hos én af Havens mange spisesteder, hvor Halloween er på menuen. Sorte hotdogs, flæskestegssandwich, vildt, svampe og græskar er blot et udpluk af de gastronomiske lækkerier, der giver smag til efteråret.

SE ALLE SPISESTEDERNE

Nedenfor kan du, med sultne øjne, få et overblik over nogle af de madoplevelser vi tilbyder til Hal

hotdog_370x472
transparent_2x2

HALLOWHIIIIIN

Alle forlystelser er åbne til Halloween

Tag et smut i Ballongyngen, se Tivoli fra oven i Himmelskibet, eller få et sug i maven i Rutschebanen eller Dæmonen. Alle forlystelserne er åbne under Halloween, og du kan endda prøve nogle helt særlige og (u)hyggelige halloween-forlystelser. Vi lover alt fra gys og grin til skrig og hviiiiin!

Shop i de fine boder

Masser af overraskelser

Til Halloween i Tivoli kan du gå på opdagelse i de mange boder rundt omkring i Haven, hvor du finder alt fra monsterguf til græskarsjov. Varm dig på en heksepunch, eller smag på de lækre brændte mandler, flødeboller eller håndlavede bolcher. Her er uhyggelige lækkerier for enhver smag.

HITboder_370x472