HIT_2019_TivoliDK_Budskab_920x428px_DK_NEG


9. Okt. 1. Nov. 2020

Bøh for de mindste

Fyld efteråret med børne(u)hygge

Tag børnene med til Halloween i Tivoli, og gå på opdagelse blandt de mange flotte udsmykninger og hyggelig spøg og skæmt. Familiens mindste kan gå på skattejagt, Rasmus Klump laver Halloween-sjov på Plænen og Halloween-forlystelserne snurrer.

brnekeyvisual_tiny
transparent_2x2

Scary Halloween

Test dit mod i Haven

Er du til gys og gru? Så er Halloween i Tivoli lige noget for dig! Monstre, zombier og gengangere hjemsøger Haven dette efterår – så der er nemlig masser af skræmmende eventyr i vente, når mørket falder på.
Tag med, hvis du tør!

Hyggelig uhygge

Oplev Halloween med alle sanser

De varme farver pryder Haven, så du kan gå på opdagelse blandt hyggelige spøgelser, edderkopper, fugleskræmsler og flere end 20.000 græskar, der danner rammen om Tivolis stemningsfyldte efterårssæson. Find Halloween-pynt og efterårsgodter i boderne, bliv betaget af de smukke lys, og vær med, når vi kårer årets største kæmpegræskar.

tern_HIT_stemning
transparent_2x2

HALLOWHIIIIIN

Alle forlystelser er åbne

Tag et smut i Ballongyngen, se Tivoli fra oven i Himmelskibet, eller få et sug i maven i Rutschebanen eller Dæmonen. Alle forlystelserne er åbne under Halloween, og du kan endda prøve nogle helt særlige og (u)hyggelige Halloween-forlystelser. Vi lover alt fra gys og grin til skrig og hviiiiin!

Flere end 60 forskellige spisesteder

Smag på efteråret

Søg ly fra vejrets luner, og stil både den store og lille sult på Havens og Tivoli Food Halls spisesteder, hvor Halloween er på menuen. Vildt, svampe og græskar er blot et udpluk af de gastronomiske lækkerier, der giver smag til efteråret. 

Udforsk spisestederne

tern_HIT_mad