Altid som aldrig før

Eventyrlige arrangementer

Hvor man mødes - så det huskes

Møder og events

Møde- og eventslokaler har det med at ligne hinanden – men ikke i Tivoli.
I Haven bliver ethvert arrangement enestående.

Læs mere Se lokaler og restauranter

glassalen_370x472
Firmagave

Tivolikort

Forkæl dine medarbejdere og forretningsforbindelser med et Tivolikort, der gælder i Tivolis fire sæsoner - Vinter, Sommer, Halloween og Jul.

Lav en firmaaftale på Tivolikort, og få et godt tilbud. Ved køb af større volumener på Tivolikort, tilbydes naturligvis fordelagtige priser. Kontakt venligst Tivoli Business på 33 75 02 47 eller send en mail til business@tivoli.dk.

hand-holding-tivolikort
Få netværk, inspiration og gode oplevelser

Tivoli Erhvervsklub

Tivoli Erhvervsklub er et unikt tilbud til dig som erhvervsleder. Her har du mulighed for at møde nye forretningsforbindelser og pleje dit eksisterende netværk gennem gode oplevelser i Tivolis eventyrlige rammer.

Læs mere

TEK_Skjold_2018_Pos_1500p
TAG PÅ MASTERCLASS I UNIKKE KUNDEOPLEVELSER

Tivoliakademiet

Få indsigt i Tivolis unikke arbejde med CEM gennem en autentisk gæsterejse i Tivolis magiske univers. Vi inviterer indenfor, og deler ud os af vores mangeårige erfaring i at arbejde strategisk med Customer Experience Management (CEM) på de nye enestående masterclass-kurser.
 

Læs mere

Tivoli_Akademiet_RGB_Sort
Bliv samarbejdspartner med Tivoli

Sponsorer og samarbejdspartnere

Med et sponsorat eller strategisk samarbejde med Tivoli kan din virksomhed øge udvalgte målgruppers interesse og kendskab for bestemte produkter eller services. Alle Tivolis partnerskaber skræddersyes, så virksomhedens mål og behov tilgodeses.

Læs mere

fatamorgana_370x472

Business lunch

Prøv en lækker frokost med to retter og kaffe serveret indenfor en time.

Forkælelse af en vigtig kunde, netværksaftalen i frokostpausen eller et hurtigt møde i rolige omgivelser. I Tivoli sætter vi en ære i at give god næring til din forretningsfrokost, så du kan koncentrere dig om dét, der er vigtigt for dig. 

Et udvalg af vores restauranter tilbyder lækre frokostmenuer med to retter og kaffe – serveret på under én time, så I kan komme hurtigt videre. 

LÆS MERE

Btb_frokoststempel_470
I samarbejde med Coastzone

Teambuilding i Tivoli

I hjertet af København indbyder CoastZone og Tivoli med sin helt særlige stemning og legende tilgang, til gode oplevelser, samvær og sug i maven. I kombinationen af teambuilding og Tivolis historie, har CoastZone udviklet tre koncepter specielt til den gamle have. 

Læs mere

veteranbil_370x472
Oplev Tivoli på en anderledes måde

Guidet rundtur

Hør overraskende sider af Tivolis historie og små sjove hemmeligheder på en guidet rundtur gennem Haven.

mere info

Phil_tern
Gør dit arrangement unikt med et stykke Tivoli-historie

Book Tivoli Garden

En af de få dele af Tivoli, der kan flyttes udenfor Haven, er Tivoli-Garden. Tivoli-Garden kan optræde med alt fra 90 til 2 gardere og tilpasses til hvert enkelt sted og anledning.

Book Tivoli Garden

tivoligarde_370x472
Optjen point i Tivoli og på Nimb Hotel

Lufthansa Miles & More

Tivoli
Når du besøger Tivoli kan du optjene Miles & More bonus miles. Køb dine billetter på www.tivoligardens.com/login/milesandmore og husk at indtaste dit medlemsnummer, så kommer dine miles automatisk ind på din konto inden for 14 dage. Du optjener fem miles per euro.


Nimb Hotel
Du kan ligeledes optjene Miles på Nimb Hotel. Book dit ophold på www.nimb.dk og oplys dit Miles & More medlemsnummer når du checker ud. Du optjener en mile per euro når du bor på Nimb.

 

 

Tivoli_IMG_Lufthansa_370x472
Tivolis forretningsbetingelser

Betingelser

Her kan du downloade Tivolis forretningsbetingelser for forskellige produkter 
   

Betingelser for entré, Turpas og øvrige produkter

Medlemsbetingelser for Tivolikort og behandling af personoplysninger

Betingelser for arrangementer og selskaber

Har du spørgsmål til Tivolis betingelser, er du velkommen til at kontakte Tivoli Business på telefon 3375 0247 eller sende en mail til business@tivoli.dk.

japanske_370x472
tern_fyrvaerkeri1

Plænens Tagterrasse

Oplev Plæne og Fredagsrock-koncerter fra første parket

Plænens Tagterrasse er en privat terrasse med direkte udsigt til Plænescenen og de store koncerter. Bliv hævet op i træerne og nyd koncerten fra første parket.
 
I prisen indgår egen adgang til økologisk fadøl, og der er inkluderet 50 liter i prisen. Det er muligt at bestille yderligere drikkevarer på dagen i baren. Plænens Tagterrasse har plads til maks. 35 gæster.
 
Pris kr. 17.250,00
 
OBS: Entré til Tivoli er ikke inklusiv i prisen. Tagterrassen er uden overdækning og med ståpladser. Det er ikke tilladt at ryge på Plænens Tagterrasse. Arrangementet slutter kl. 24.00

BOOK her
The_Gardens_icon

Kontakt

Vi er klar til at skræddersy jeres arrangement.
Kontakt os på 88 70 00 00
eller på

event@nimb.dk