Faglige Dage for ungdomsuddannelser

Fra d. 12. august - 20. september 2024. Billetter kan købes fra d. 1. november i år.

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange gange under turen, Rutschebanen får tilført energi? Og ville man mon falde ud i toppen af loopet, hvis man ikke var spændt fast i Dæmonen? Det og meget mere skal de studerende søge svar på, når de til Faglige Dage skal lave målinger og forsøg i Tivolis forlystelser. 

Faglige Dage i Tivoli er et ekstra tilskud til fysikundervisningen og kan være med til at skærpe de studerendes appetit på de naturvidenskabelige fag.  

Vær opmærksom på, at du selv skal sørge for at printe opgaver til eleverne, og at der ikke er tilknyttet en underviser fra Tivoli.

 Bestil

 

HCAndersen_tern_370x472
Download opgaver og vejledning

Opgaverne

Til Faglige Dage er der ikke tilknyttet en underviser fra Tivoli så husk derfor, at du selv skal printe opgaverne og instruere de studerende inden Tivoli-turen. Bemærk at alle opgaver indeholder både observationsark, der skal laves i Tivoli og efterbehandlingsark, der skal laves i klassen. Du finder dem herunder

LADDA NED UPPGIFTER OCH HANDLEDNING

Uppgifterna

Faglige Dage på Tivoli har fokus på de naturvetenskapliga ämnena, och eleverna ska utföra försök och mätningar i nöjesparken som de sedan ska arbeta vidare med hemma i klassrummet.

Det är INTE kopplat någon undervisningspersonal från Tivoli till Faglige Dage, och du ska själv se till skriva ut uppgifterna till eleverna.

Om uppgifterna:
I lärarbladen hittar du en kort introduktion till uppgifterna och eventuella facit. Där får du också information om särskilda förhållanden och vilka saker eller mätredskap som behövs till uppgifterna.

Till alla uppgifterna hör observationsblad för Tivolibesöket och uppföljningsblad för efterarbetet.

LADDA NED UPPGIFTER OCH HANDLEDNING

Vi rekommenderar dig att gå igenom uppgifterna och eventuellt välja bort några av dem, då det kan bli svårt för eleverna att göra alla. Du ska skriva ut uppgifterna och instruera eleverna före Tivoli-besöket. Du hittar uppgifterna och ytterligare information nedan.

Köp biljetter här

Information om indgang

Nemt og hurtigt

Indgang sker via Hovedindgangen på Vesterbrogade. Når I bestiller billetter til Faglige Dage, modtager I kun en gruppebillet, der gælder for det samlede antal elever og lærere.

INDGANG:
1. Hent Turpas til din klasse i Box Office/ Servicecenter
2. Find selvbetjeningsindgangen i højre side.
3. Læreren med med billetten stiller sig forrest med eleverne bag sig. Er I flere lærere med, anbefaler vi, at der står en lærer til sidst.
4. Scan billetten.
5. Tast det samlede antal på jeres gruppe (lærere og elever, dog kun dem, der står i køen. Kommer der nogle senere, skal de ikke tælles med) på skærmen på siden af scanneren. Først når antallet er tastet ind, åbner indgangen, og den er kun åben for det indtastede antal.

GENEREL INFORMATION:
Faglige Dage starter, når Tivoli åbner kl. 11 og slutter kl. 15. I skal ind i Tivoli senest kl. 13. Efter kl. 15 kan I opgradere Turpasset til resten af dagen for 129 kr. I kan også vælge at forudbestille dette Turpas. De skal, i så fald, indløses i de grønne billetautomater, I finder rundt omkring i Tivoli.