Værd at vide

Lad os servicere dig, så din Tivoli-tur bliver magisk. Hver gang.

Vidste du f.eks., at du kan scanne dit Tivolikort på din mobil via Tivolis app? Og at mulighederne for et Tivoli-eventyr er lige så store i regnvejr som i solskin?

Alt dette og meget mere kan du finde information om her på siden.

 1. Transport til Tivoli

  Det er nemt at besøge Tivoli uden at skulle starte bilen.

  Du kan nemlig benytte dig af offentlig transport, og samtidig komme direkte til Tivolis indgang, hvad end du tager bus, metro eller tog.

  Både Hovedbanegården og Vesterport st. ligger mindre end 5 minutters gang fra Tivoli.

 2. Betaling & Kontantautomater

  Betalingskort

  Du kan benytte følgende betalingskort i Tivoli:

  • Dankort
  • VISA
  • Mastercard/Eurocard

  Bemærk venligst, at Tivoli tillægger et gebyr på alle kreditkorttransaktioner foretaget med et firmakort, "3 - party schemes" og kreditkort udstedt udenfor EU. Tivoli tjener ikke på dette gebyr, det er en afgift til kreditkortselskaberne.

  Kontantautomater

  I kontantautomaten ved Hovedbaneindgangen kan du hæve på Dankort, internationale kort og interne Danske Bank hævekort. Der findes også en kontantautomat ved Glyptoteksindgangen og ved Himmelskibet.

  Checks og valuta

  Tivolis Servicecenter ved Hovedindgangen indløser alm. checks efter normale bankregler mod forevisning af ID-kort. Der veksles ikke fremmed valuta og rejsechecks. 

  I
  I

 3. Førstehjælp

  Sygeplejevagten er i højsæson, dvs. Sommer, Halloween og Jul samt i alle weekender bemandet med uddannede sygeplejersker og findes lige ved siden af Glyptoteksudgangen.

  Får du brug for hjælp, kan du kontakte Tivolis personale.

 4. Garderobe- og bagagebokse

  Der findes garderobe- og bagagebokse ved Hovedindgangen, Glyptoteksudgangen, samt under Dæmonen. En jumbo boks koster 70 kr. i leje, mens en stor koster 50 kr.

  Størrelserne på boksene er som følger

  Jumbo bokse: H: 59 cm. B: 44 cm. D: 75 cm.

  Store bokse: H: 44 cm. B: 32 cm. D: 50 cm.

  Garderobe- og bagagebokse er markeret på Havekortet.

 5. Tivolis genbrugsbægerordning

  Som led i forbedringen af miljøet i Tivoli vil vi gerne nedbringe omfanget af engangsemballage. Derfor serverer vi drikkevarer i genbrugsbægre i Tivolis boder og restauranter. Tivoli vasker de brugte genbrugsbæger i en specielt til formålet indkøbt opvaskemaskine på et vaskeri.

  Prisen for drikkevaren tillægges 5 kr. i pant for genbrugsbægeret, som returneres ved at benytte de til formålet opstillede genbrugsbægerautomater. Genbrugsbægerautomaterne er placeret på udvalgte lokaliteter i Haven. Automaterne er indbygget i et skilderhus magen til Tivoli-Gardens på Slotspladsen. Der er 3 sorte og 15 røde skilderhuse.

  I forbindelse med Fredagsrock er det tilladt at indlevere genbrugsbægrene i de opstillede boder/telte på Plænen.  

  Alle vores gæster er selvfølgelig meget velkomne til at tage genbrugsbægerne med hjem som en souvenir fra Tivoli besøget.

 6. GLASFLASKER & ALKOHOL

  Det er ikke tilladt at medbringe glasflasker i Tivoli. Det er heller ikke tilladt at medbringe flasker eller beholdere, der indeholder alkoholiske drikke.

 7. Hittegods

  Hittegods skal afleveres i Tivolis servicecenter ved Hovedindgangen. Har du mistet en genstand kan du kontakte os på mail info@tivoli.dk med en beskrivelse af den mistede genstand, samt hvilken dato genstanden er mistet. Vedhæft så vidt muligt gerne et billede af den mistede genstand.

  Effekter af mindre værdi opbevares i 30 dage. Værdigenstande afhentes af Politiet hver onsdag, hvorefter det opbevares hos Københavns Politi Hittegodskontor.

  Københavns Politi Hittegodskontor

  Politigården 

  1567 København V

  Tlf: 38748822

 8. Hunde

  Det er desværre ikke tilladt at tage din hund med i Tivoli. Blinde og svagtseende kan selvfølgelig medtage førerhund eller servicehund. 

  Se praktiske oplysninger for gæster med funktionsnedsættelse

 9. Indgange

  For indgang til Tivoli henvises til Hovedindgangen på Vesterbrogade 3 eller Banegårdsindgangen i Bernstorffsgade.

  Indgangen ved Glyptoteket på hjørnet af Tietgensgade er midlertidigt lukket.

  Det er muligt at forlade Tivoli via møllerne ved Glyptoteket, H.C. Andersen Slottet og Banegårdsindgangen i hele Tivolis åbningstid. 

  Ønsker du at forlade Tivoli og komme tilbage til Haven, skal du venligst benytte udgangen ved Tivoli Food Hall, hvor du vil få et re-entry stempel hos kontrolløren.

  Indgang til Tivoli udenfor sæson

  Skal du nyde en forestilling i Glas- eller Koncertsalen uden for sæson, henviser vi til lågen på H. C. Andersens Boulevard nr. 26 (overfor Brandstationen) og ikke via Hovedindgangen.

 10. Rygning

  Tivoli er røgfri, men vores gæster kan finde fire zoner hvor der må ryges. Zonerne er tydeligt mærket med rygning tilladt skilte, samt markeret i Tivolis havekort, og beskrevet på tivoli.dk. Det er Tivolis holdning, at e-cigaretter er at sidestille med almindelige cigaretter. Tivolis rygepolitik gælder således også e-cigaretter. 

 11. Servicecentret/information

  Servicecentret ligger ved Hovedindgangen med indgang fra Haven. Her behandles alle gæsteforespørgsler i form af uddeling af brochuremateriale, salg af Tivolikort og koncertbilletter og generel information. Servicecentret tager sig også af bortkomne børn.

 12. Toiletter

  Der findes toiletter følgende steder:

  •   Ved Glyptoteksindgangen - Dame, herretoilet samt handicaptoilet
  •   Ved Pantomimeteatret - Dame, herretoilet samt handicaptoilet
  •   Ved Påfuglen Bistro - Dametoilet
  •   I Puslehuset (ved Rasmus Klumps Verden) - Dame, herretoilet samt handicaptoilet
  •   I Glassalen og Koncertsalen - Dame, herretoilet samt handicaptoilet
  •   Ved Hovedbaneindgangen - Dame- og herretoilet
  •   Ved Den flyvende Kuffert - Dame- og herretoilet

  Handicaptoiletter

  Der findes handicaptoiletter i toiletgrupperne ved Pantomimeteatret og ved Glyptoteksindgangen. Herudover kan du finde handicaptoiletter på en række af Havens restauranter samt i Glassalen og Koncertsalen.

  Puslerum

  Du kan finde vores velindrettede puslerum ved "Rasmus Klumps Verden" (legepladsen) med blandt andet mulighed for at opvarme babymad og -mælk. Der findes desuden puslefaciliteter på følgende toiletter:

  • Ved Hovedbaneindgangen - Dame- og Herretoilettet (samt barnetoilet hos damerne)
  • Ved Glyptoteksindgangen - Dame- og Herretoilettet
  • Ved Pantomimeteatret - Dametoilettet
  • Ved Påfuglen Bistro - Dametoilettet
  • Ved Café Mamma Mokka - Dametoilettet
  • I Koncertsalen - Handicaptoilettet

 13. Turpas- og billetautomater

  Der er opstillet 30 Turpas- og billetautomater rundt omkring i Tivoli. Se på Havekortet hvor automaterne findes.