Parkér med
tivoli-rabat

Ankommer du til Tivoli i bil, har du mulighed for at parkere i parkeringszonerne omkring Tivoli eller i APCOA PARKINGs-anlæg med rabat. 

APCOA_Logo

Få 50% rabat på 3 udvalgte APCOA-anlæg som indehaver af Tivolikort Guld og 20% rabat på ni andre anlæg

Ejer du et Tivolikort, Tivolikort Sølv eller Tivolikort Wild, kan du få rabat ved parkering i et af de tre P-anlæg. Scan Tivolikortet i en af vores betalingsautomater på stedet, hvorefter din rabat indløses

Sådan opnår du rabatten som kortholder

Via APCOA FLOW

Du kan benytte app’en APCOA FLOW til, at betale for parkering i dit foretrukne af vores tre P-anlæg:
Axel Towers P-kælder – Axeltorv 2, 1609 København V
Saga P-hus – Vesterbrogade 25, 1620 København V 
Nyropsgade P-hus – Nyropsgade 6, 1602 København V 

Er du indehaver af et Tivolikort Guld kan du også benytte app'en APCOA FLOW i udvalgte andre anlæg, hvor du får 20% rabat (se listen nederst).

Du logger først ind og vælger ”Min Konto”. Så vælger du ”Rabat- og værdikoder” og herunder ”REGISTRER RABATKORT”, hvor du vælger ”Tivoli” og derefter indtaster dit kortnummer. Dit kortnummer står på bagsiden af dit Tivolikort. Herefter starter du blot din parkering i APCOA FLOW, og du vil nu automatisk få din rabat på parkering. 

Læs mere om APCOA FLOW her.

Anlæg med 20% rabat med Tivolikort Guld:
NB: Nummeret foran anlæggene indikerer deres nummer i APCOA FLOW. 
3395 - Badehusvej 5, 9000 Aalborg
0104 - Ny Banegårdsgade 53, 8000 Aarhus C
0406 - DSB, Banegården, 8000 Aarhus C
0654 - Åboulevardens P-kælder, 8000 Aarhus C
3635 - Ny Banegårdsgade 46, 8000 Aarhus C
2050 - APCOA P-hus, Scandiagade 17, 2450 København SV
3253 - Nykredit, Kalvebod Brygge, 1560 København V
3282 – Slotscentret, 5000 Odense C
3523 - Thomas B. Thriges gade, 5000 Odense C

 

Via Tivolikort

Du kan benytte dit Tivolikort til at få rabat ved parkering i dit foretrukne af vores tre P-anlæg:
• Axel Towers P-kælder – Axeltorv 2, 1609 København V
• Saga P-hus – Vesterbrogade 25, 1620 København V
• Nyropsgade P-hus – Nyropsgade 6, 1602 København V 

For at få din rabat skal du, når du vil betale for parkering ved en af automaterne, vælge ”Tivoli gæst” og derefter følge maskinens anvisninger. Når dit Tivolikort er godkendt, kan du købe parkering med automatisk rabat. Dit Tivolikort kan ikke benyttes til at få rabat på parkering i vores andre P-anlæg. 

Skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: +45 70 231 331 eller info@apcoa.dk

Vær opmærksom på at du ikke kan betale for parkeringen med dit Tivolikort - kortet udløser blot en rabat på dit køb. 

NB: Bemærk venligst at APCOA ikke giver rabat med tilbagevirkende kraft og at rabatten kan opnås alle dage i 2018, uafhængig af Tivolis åbningstider, mod et gyldigt Tivolikort, Tivolikort Sølv, Tivolikort Wild eller Tivolikort Guld. Rabatten kan ikke opnås med følgende korttyper: VIP kort, Pressekort og Autoritetskort.

Har du spørgsmål til parkering i forbindelse med dit Tivolibesøg, er du velkommen til at ringe på telefon 45 26 76 91.

Priser og billetter

Se de gældende priser for parkering (Tivoli ligger i grøn zone)

Du køber din p-billet i de opstillede billetautomater. Desuden er det muligt at købe forskellige andre billettyper. Du kan betale med mønter og kreditkort i billetautomaterne. De kort, der kan anvendes, er: Dankort og Visa/Dankort, Master/Eurocard, JCB, Diners, Amex.

Husk at billetter og kort skal placeres synligt i bilens forrude.

 

 

tern_biler
Parking

Parker ved Tivoli

Vær opmærksom på, at København er inddelt i parkeringszoner. Tivoli ligger i grøn zone, og gaderne omkring Tivoli ligger i henholdsvis grøn og rød zone. På billetautomaterne kan du se, hvilken zone du befinder dig i.

Der er opsat zonetavler ved alle indfaldsveje til betalingsområdet i Indre By. Zonetavlerne er vist med blåt. Når du forlader betalingsområdet, er det markeret med et lignende skilt, denne gang er det gråt og overstreget. Ved tidsbegrænset parkering skal der bruges p-skive. Husk at indstille p-skiven ved parkeringens start.

Hvis parkeringen begynder før en periode med tidsbegrænsning og fortsætter ind i denne, skal viseren indstilles på det tidspunkt, tidsbegrænsningen begynder.

Se kort over parkeringszoner

Åbningstider i parkeringshusene

I Axel Towers P-kælder er porten lukket for indkørsel mellem 1.00-6.00. I dette tidsrum kan du ikke køre ind i kælderen og parkere. Du kan dog altid komme ind i kælderen og hente din bil, hvis den holder parkeret i forvejen. Indtast din nummerplade i døren ved siden af Starbucks for at komme ind i kælderen. Porten åbner automatisk ved udkørsel.

I Saga P-hus er porten lukket fra 24.00-6.00. Dog kan du stadigvæk både køre ind og ud af parkeringshuset i dette tidsrum, ved at ringe til nummeret 51 39 07 00. I Nyrupsgade P-hus er der åbent for parkering døgnet rundt.

Linie8_tern

I samarbejde med APCOA PARKING