Parkering ved Tivoli

Ankommer du til Tivoli i bil, har du mulighed for at parkere i parkeringszonerne omkring Tivoli eller i APCOA PARKINGs-anlæg med rabat. 

Køb forudbetalt parkering

APCOA_Logo

Få 50% rabat på 3 udvalgte APCOA-anlæg som indehaver af Tivolikort Guld og 20% rabat på ni andre anlæg, når du bruger APCOA-appen. Læs mere længere nede på denne side.

Ejer du et Tivolikort, Tivoli Sølv eller Tivolikort Wild, kan du få rabat ved parkering i et af de tre P-anlæg. Registrer et af førnævnte kort i APCOA FLOW for automatisk at få rabat, når du starter en parkering i et af de tre P-anlæg via APCOA FLOW. Følg guiden længere nede på siden.

Parkering med APCOA FLOW

Du kan benytte appen APCOA FLOW til at få rabat og betale for parkering i tre af APCOA PARKINGs P-anlæg nær Tivoli:

• Axel Towers P-kælder – Axeltorv 2, 1609 København V
• Saga P-hus – Vesterbrogade 25, 1620 København V
• Nyropsgade P-hus – Nyropsgade 6, 1602 København V

Er du indehaver af et Tivolikort Guld, kan du også benytte APCOA FLOW til at få rabat og betale for parkering i udvalgte andre anlæg, hvor du får 20% rabat (se listen nederst).

 

Sådan får du rabat

1. Download appen APCOA FLOW, og opret en bruger.

2. Log ind i APCOA FLOW-appen, og vælg ”Min Konto”.

3. Så vælger du ”Rabat- og værdikoder” og herunder ”Registrer rabatkort”, hvor du vælger ”Tivoli” og derefter indtaster dit kortnummer. Dit kortnummmer står på bagsiden af dit Tivolikort.

4. Herefter starter du blot din parkering i APCOA FLOW, og du vil nu automatisk få rabat på parkering.

Læs mere om APCOA FLOW 

 

Værd at vide

Vær opmærksom på, at du ikke kan betale for parkeringen med dit Tivolikort – kortet udløser blot en rabat på dit køb.

Rabatten kan opnås alle årets dage, uafhængigt af Tivolis åbningstider, mod et gyldigt Tivolikort, Tivolikort Sølv, Tivolikort Wild eller Tivolikort Guld.

Rabatten kan ikke opnås med følgende korttyper: VIP kort, Pressekort og Autoritetskort.

Bemærk venligst, at APCOA PARKING ikke giver rabat med tilbagevirkende kraft.

Har du spørgsmål til parkering i forbindelse med dit Tivolibesøg, er du meget velkommen til at kontakte os. Tlf: 45 26 76 91. Mail: tivoli@apcoa.dk

Anlæg med 20% rabat med Tivolikort Guld

3395 - Badehusvej 5, 9000 Aalborg

0104 - Ny Banegårdsgade 53, 8000 Aarhus C

0406 - DSB, Banegården, 8000 Aarhus C

0654 - Åboulevardens P-kælder, 8000 Aarhus C

3635 - Ny Banegårdsgade 46, 8000 Aarhus C

NB: Nummeret foran anlæggene indikerer deres nummer i APCOA FLOW

Åbningstider i APCOA's parkeringshuse

I Axel Towers P-kælder er porten lukket for indkørsel mellem kl. 1.00 og kl. 6.00. I dette tidsrum kan du ikke køre ind i kælderen og parkere. Du kan dog altid komme ind i kælderen og hente din bil, hvis den holder parkeret i forvejen. Indtast din nummerplade i døren ved siden af Starbucks for at komme ind i kælderen. Porten åbner automatisk ved udkørsel.

I Saga P-hus er porten lukket fra kl. 24.00 til kl. 6.00. Dog kan du stadigvæk både køre ind og ud af parkeringshuset i dette tidsrum, ved at ringe til nummeret 51 39 07 00. I Nyrupsgade P-hus er der åbent for parkering døgnet rundt.

Linie8_tern

Anden parkering i København

Se de gældende priser for parkering i København (Tivoli ligger i grøn zone)

Du køber din p-billet i de opstillede billetautomater. Desuden er det muligt at købe forskellige andre billettyper. Du kan betale med mønter og kreditkort i billetautomaterne. De kort, der kan anvendes, er: Dankort og Visa/Dankort, Master/Eurocard, JCB, Diners, Amex.

Husk,at billetter og kort skal placeres synligt i bilens forrude.

 

 

tern_biler
Parking

Parker ved Tivoli

Vær opmærksom på, at København er inddelt i parkeringszoner. Tivoli ligger i grøn zone, og gaderne omkring Tivoli ligger i henholdsvis grøn og rød zone. På billetautomaterne kan du se, hvilken zone du befinder dig i.

Der er opsat zonetavler ved alle indfaldsveje til betalingsområdet i Indre By. Zonetavlerne er vist med blåt. Når du forlader betalingsområdet, er det markeret med et lignende skilt, denne gang er det gråt og overstreget. Ved tidsbegrænset parkering skal der bruges p-skive. Husk at indstille p-skiven ved parkeringens start.

Hvis parkeringen begynder før en periode med tidsbegrænsning og fortsætter ind i denne, skal viseren indstilles på det tidspunkt, tidsbegrænsningen begynder.

Se kort over parkeringszoner

I samarbejde med APCOA PARKING