Gør din Tivoli-tur nemmere

Hent app'en og få mere ud af Tivoli

Hent Tivolis gratis app til din smartphone – så er dit Tivolikort altid ved hånden, og du kan blive vist vej til nye oplevelser i Haven med et enkelt tryk!

HENT TIL IPHONE HENT TIL ANDROID

app

Hent Tivolis app

Hent Tivoli app'en og få mere ud af Tivoli

Med Tivoli app’en på din mobil har du altid dit Tivolikort, dagens program og meget mere lige ved hånden. Hent app’en til din iPhone eller Android, og få mere ud af din Tivoli-tur.

App’en er gratis og giver et fantastisk overblik over Havens spisesteder, forlystelser, faciliteter og events - så du bare kan nyde dagen med dem, du holder af. 

Med Tivoli app’en kan du:

 • Scanne dit Tivolikort, så du altid har det med på mobilen
 • Planlægge din Tivoli-tur med kalenderen
 • Bruge kortet til at finde rundt i Haven
 • Få adgang til digitale turfotos
 • Få adgang til fordele i Tivoli Lux
 • Købe entré og Turpas før dit Tivoli-besøg

Tivoli app QR code

Giver et fantastisk overblik

Gør din Tivolitur nemmere

 1. Hent App'en

  Tivolis app er gratis og kan downloades til både iPhone- og Android-mobiler i henholdvis App Store eller Google Play. 

  Når du har downloaded app'en, kan du starte med at læse guiden øverst på skærmbilledet. Så er du allerede godt i gang med at bruge Tivolis app.

  Hent til iPhone  Hent til Android

 2. Se hvad der sker i Tivoli

  Når du åbner app'en, ser du lidt af dagen program. Klik på "Se hele programmet", og du kan nu scrolle dig igennem de mange events, som du kan glæde dig til at opleve - både i dag og de kommende mange dage.

  Hvis du er på udkig efter noget særligt, f.eks. "Musik", kan du også filtrere programmet, så du hurtigere får overblik over netop dét, du søger. Klik på den lille trakt i øverste højre hjørne, og sæt dine kriterier. Og voila! Så kan du hurtigt se, hvornår dit yndlingsband indtager Tivoli.

 3. Få besked om de næste oplevelser

  Med Tivolis app på mobilen får du altid det hele med. App'en kan nemlig give dig notifikationer om netop de events, du ikke vil gå glip af.

  Når du åbner app'en, mens du er i Tivoli, kan du vælge at få notifikationer om dagens events, 15 minutter før eventet starter.

  Du kan også selv gå ind og aktivere en notifikation for netop de events, du har lyst til at opleve: Gå ind under "Program" på app'en, hold fingeren på den lille pil til højre for det enkelte event, og træk så til venstre. Jo længere du trækker, des tidligere får du besked om eventet.

 4. FIND RUNDT I HAVEN

  Start med at tjekke, at du har sagt ja til brug af lokationstjenester. Så er det super nemt at finde rundt i Haven.

  Træk skærmbilledet til venstre, og vælg "Havekort" i app'ens menu. Hvis du er i Tivoli, vil du straks kunne se, hvor i Haven du befinder dig. 

  Nederst på din skærm ser du dagens næste event, og hvis du trækker eventet til venstre, kommer flere events frem med en placering i Haven.

  Klik på den lille trakt i øverste højre hjørne, og vælg de kategorier, du vil have frem på havekortet - f.eks. spisesteder, forlystelser eller toiletter.

 5. FÅ DIT TIVOLIKORT IND PÅ APP'EN

  Nu har du altid dit Tivolikort lige ved hånden. Scan det ind på din app, og brug det præcis, når du har lyst til en Tivoli-tur. 

  Klik på det runde ikon med "Kort og billetter". Klik derefter på kortikonet og følg vejledningen.  

  Har du endnu ikke fået købt et Tivolikort? Klik på "Køb Tivolikort" i app'ens hovedmenu, og køb direkte i app'en. 

 6. FIND ÅBNINGSTIDER, PARKERING M.M.

  Tivolis app giver dig svar på en lang række praktiske spørgsmål, så du kan koncentrere dig om alt det sjove.

  Træk dit skærmbillede til højre, og vælg "Praktisk Info" i hovedmenuen. Så får du en liste med svar og gode tips til alt fra parkering, bagagebokse og klapvogne til betalingskort, sygeplejevagt og puslerum.