Grønne Tivoli
11. december 2019
Genbrugsbægre viser vejen for Tivolis mål om bæredygtighed I 1996 begyndte Tivoli som en af de allerførste forlystelsesparker i verden at kigge på bæredygtige tiltag. Og i 1998 blev genbrugsbægre symbolet på en aktiv indsats for miljøet.
31. juli 2019
Rasmus Klumps bæredygtige pandekager Her kan du læse mere om Rasmus Klumps bæredygtige pandekager og se en film om Tivolis bæredygtige tiltag.
5. april 2019
Bæredygtig mad smager bedre Det begyndte med økologiske hotdogs og fish ’n’ chips. I dag er økologi og dyrevelfærd mere reglen end undtagelsen i Tivoli F & B, der dermed går forrest i forlystelsesbranchen, når det gælder bæredygtige måltider.
5. april 2019
Grønt portræt: Mette Dahlgaard fra Gemyse Gastronomisk chef på Gemyse, Mette Dahlgaard, giver grøntsagerne og økologien hovedrollen på tallerkenen.