Vis
Vis

Job og karriere

En arbejdsplads med mere end 1800 kollegaer

Tivoli er en arbejdsplads, der altid er som aldrig før. Kultur og gastronomi. Sus i maven og smukke haveanlæg. Medarbejdere med personlighed, smil og lyst til at gøre en forskel. Og Tivoli er en forretning i vækst, hvor du - uanset din faglighed - kommer til at arbejde sammen med de bedste. Vi stiller høje krav til dig, til gengæld lover vi, at du bliver endnu dygtigere.

I Tivoli er vi drevet af at give vores gæster en betagende oplevelse. Vores medarbejdere skal have en ordentlig arbejdsplads, og Tivoli skal udvikles med fornyelse og tradition.
Vi samarbejder på tværs af roller og fagligheder. Vi bliver udfordrede af ambitioner, kreativitet og nye muligheder. Og af vores egne forventninger om at være en god arbejdsplads med den bedste kvalitet og service i alt, hvad vi laver. 

Vi tager ikke imod uopfordrede ansøgninger pr. mail. Til gengæld kan du tilmelde dig vores jobagent. Så får du besked, når vi har en ledig stilling inden for dit interesseområde.

Jobagent


Stort overskud og lyst til at tage ansvar for gæsterne?

Servicemedarbejder

Tivoli søger løbende servicestjerner. Vi foretrækker ansøgere, der har lyst til at arbejde i alle sæsoner.

Vi har brug for servicemedarbejdere til spisesteder, billetsalg og kontrollør til forlystelser. 

Læs mere Send ansøgning

gelænder_370x472
En uddannelse på en arbejdsplads med fuld knald på

Elev og lærling

Begynd din karriere som elev eller lærling i Tivoli. Vi vil gerne være med til at uddanne fremtidens superstjerner.

I Tivoli er der ca. 40 elever og lærlinge fordelt på forskellige faggrupper, og vi vil gøre vores bedste for at give dig et udfordrende og spændende elev- eller lærlingeforløb.


Send ansøgning

ballon_370x472
Praktikforløb hos Tivoli

Praktik

Tivoli tilbyder praktikforløb for både folkeskolepraktikanter, studerende på videregående uddannelser og i begrænset omfang til kandidater, som skal i virksomhedspraktik, job med løntilskud eller lignende ordninger.

Send ansøgning

tivoliindgang_370x472
Tivoli_Fyrværkeri_370x472

Tivoli som arbejdsplads

Tivoli er både en forlystelsespark, en turistattraktion, en kulturinstitution og en moderne, kommerciel virksomhed med fokus på udvikling og vækst samt gæste- og medarbejdertilfredshed.

 
Vi driver restauranter, afholder koncerter, udvikler haveanlæg, bygger nyt, reparerer og vedligeholder ejendomme. Vi sælger, markedsfører og udvikler oplevelser og services i Tivoli. Vi synger, spiller, danser, koreograferer og meget, meget mere.

Derfor har vi dygtige medarbejdere inden for rigtig mange forskellige faggrupper. Vi har for eksempel tekniske projektledere, marketing- og økonomispecialister, sygeplejersker, scenografer, IT-medarbejdere, balletdansere, kokke og tjenere, skuespillere, håndværkere og direktører. 


Vi er ca. 600 medarbejdere, som arbejder i Tivoli hele året rundt. Herudover er vi flere end 1200 medarbejdere, som yder service til Havens gæster, når Tivoli er åben. Vores servicemedarbejdere giver gæsterne en ekstraordinær og betagende oplevelse ved at yde en fantastisk service. Derfor lever vi efter vores servicestrategi både internt og eksternt. 

På listen over egenskaber for Tivolis medarbejdere er: smilende, hjælpsomme og udadvendte, kommunikerende, engagerede, kreative, fleksible, ansvarlige og handlekraftige. 

Vi lægger vægt på mangfoldighed og er stolte af, at vi har en medarbejdergruppe med stor aldersspredning, næsten ligelig kønsfordeling og en varieret etnisk baggrund.


Mød vores medarbejdere

Tivoli er en arbejdsplads med flere end 1800 kollegaer fordelt på mange faggrupper og forretningsområder. 

Hør fire forskellige medarbejdere fortælle om deres hverdag, opgaver og største oplevelse i Tivoli.

mød medarbejdere

Vores serviceprofil

I Tivoli er vi ca. 1200 medarbejdere, hvis primære opgave er, at servicere alle vores gæster, så de får en betagende oplevelse i forlystelserne og i Haven. 

Læs om Tivolis serviceprofil og hvordan det er blevet implementeret. 

Læs mere

kandiseretable_370x472

Medarbejdertilfredshed

I Tivoli ved vi, at glade medarbejdere er nøglen til succes, og derfor lytter vi til medarbejderne. 

Vi samarbejder på tværs og støtter op om hinanden. Vi ved at engagement skabes gennem tilfredse medarbejdere, og at engagerede medarbejdere skaber vækst. Derfor arbejder vi kontinuerligt med tilfredshed året rundt.

Vi arbejder hele tiden for at gøre Tivoli til en endnu bedre arbejdsplads. En del af arbejdet sker i forbindelse med vores medarbejdertilfredshedsundersøgelse (MTU), som vi følger op på og arbejder med året rundt. Det er afgørende for os, at vores medarbejdere trives på arbejdspladsen, og vi arbejder kontinuerligt med arbejdsmiljø og kompetenceudvikling. 

Vi har et introforløb for nye medarbejdere, Tivoli Skolen, som alle nye medarbejdere deltager på. Her introducerer vi Tivoli som virksomhed og arbejdsplads, og nye medarbejdere får viden og redskaber til at få en god begyndelse på jobbet. Endvidere har vi kompetenceudvikling for chefer og ledere i form af lederakademier.

I Tivoli lægger vi vægt på mangfoldighed, og vi kan derfor mønstre en medarbejdergruppe med stor aldersspredning, næsten ligelig kønsfordeling og varieret etnisk baggrund. Over 600 medarbejdere er helårsansatte. I sæsonerne ansættes/genansættes yderligere op til 1200 medarbejdere. Vi ser det som en styrke, at vi er forskellige og kan forskellige ting. 


tern_pjerrot
Drømmer du om at arbejde i Tivoli?

Jobagent

Opret en jobagent, så får du besked om de ledige stillinger, der matcher dine ønsker så snart de lægges på Tivoli.dk

 

Opret jobagent

Tivoli_Skonne_Steder_370x472