Kung Fu Street Food

Asiatisk fusionsmad af høj kvalitet.

Hos Kung Fu Street Food er stilen uformel, utraditionel og nutidig. Maden er inspireret af det japanske gadekøkken med sidespring til Kina og resten af Asien.

Tivoli Food Hall er placeret i Tivoli Hjørnet på hjørnet af Bernstorffsgade og Vesterbrogade. Der er fri adgang til Tivoli Food Hall fra gaden og det er ikke nødvendigt at betale entré til Tivoli. Tivoli Food Hall har åbent hele året.

Læs mere om vores spændende stader her

tivoli food hall

Særligt vedrørende COVID-19

Som følge af myndighedernes restriktioner gør vi venligst alle vores spisende gæster opmærksom på at følge de nye krav om brugen af mundbind på caféer, restauranter og barer. Dette betyder, at du skal bære mundbind, hvis du er gående eller stående i en indendørs restaurant, café, bar og i Tivoli Food Hall. Når du sidder ned, kan du tage dit mundbind af. 
Tivoli gør alt for at sikre en tryg oplevelse i Haven og på vores spisesteder. Læs mere om alle vores tiltag her.

Har du ikke selv har mundbind med, er det muligt at købe mundbind i mange af Tivolis spisesteder, Box Office og Little Tivoli.
 
Entré, mad og meget mere

Entrépakker

Tivolis entrépakker er for dig, der ønsker at gøre dit besøg i Haven til en lidt mere festlig og komplet oplevelse.

Med vores Puls eller All Inclusive-pakker får du både Entré, Turpas og mad med i dit Tivolibesøg.

All Inclusive:

To valgfrie bao (vælg mellem kylling, and, gris, fisk, okse eller vegansk), to spring rolls, to koroke med spinat/kartoffel, samt en valgfri limonade.

Børnemenu: En valgfri bao (vælg mellem kylling, and, gris, fisk, okse eller vegansk), to spring rolls, to koroke med spinat/kartoffel, samt en valgfri limonade.

PULS:

To valgfrie bao (vælg mellem kylling, and, gris, fisk, okse eller vegansk) og to forårsruller.

Se pakkerne her

Tern_billede_3
Loading icon
Tap for at aktivere kortet