Søg om optagelse

Kom med i Tivoli-Garden

Vi optager hvert år lige så mange børn, som vi må sige farvel til - det vil sige cirka 15 børn om året.

I Tivoli-Garden har vi børn med meget forskellige sociale og etniske baggrunde – og siden 2015 har vi optaget piger på lige fod med drenge.
Alle ansøgere skal indsende et ansøgningsskema og en -video for at komme i betragtning til optagelsesprøven og en plads i Tivoli-Garden.
Der er altid mange flere ansøgere, end vi har plads til, så det er ikke noget nederlag, hvis du ikke kommer ind. Men det er en fjer i hatten, hvis du gør.

Tivoli-Garden optager fortrinsvis børn i alderen 7-11 år. Men indimellem har vi huller i geleddet – og derfor plads til ældre ansøgere, hvis fx en Tivoli-garder flytter og derfor stopper før pensionsalderen, som er 16 år. 
Det er ikke nødvendigvis en forudsætning at kunne spille et instrument, men ansøgere, der er fyldt 9 år vil oftest kunne spille et instrument i forvejen – oftest et slagtøjs- eller blæseinstrument - når de optages, med mindre de søger optagelse i Tivoli-Gardens Fanevagt.

ansøg nu 

Tryk på plusset og læs mere om optagelsesprøven. 

Ved optagelsesprøven finder vi ud af, om du har musik og rytme i kroppen, om du kan marchere, om du kan passe vores uniformer, om du er kvik og fornuftig – og om dine forældre er helt sikre på, at de ved, hvad det vil sige at have et barn i Tivoli-Garden.

Det koster ikke noget at gå til optagelsesprøven - ligesom det heller ikke koster noget at gå i Tivoli-Garden.

Optagelsesprøven varer 10 minutter, og hvis du allerede spiller et instrument, vil vi gerne høre dig spille et lille stykke og synge en sang.

Download dokumentet Information til nye Tivoli-Gardere for at få mere at vide om, hvad det indebærer at være i Tivoli-Garden. Har du yderligere spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os på tivoli-garden@tivoli.dk eller tlf. 33 75 04 55.

Optagelsesprøver i 2022 i starten af juni. De konkrete datoer følger.  

Sådan ansøger du 

 

Vil du vide mere om hverdagen som Tivoli-garder og livet i Tivoli-Garden kan du læse mere her.

Tern_TG_6
Tivolis egen elitemusikskole

Vil du være en del af noget stort?

Se videoen, og få et indblik i livet i Tivoli-Garden.

Find flere videoer her.