Søg om optagelse

Kom med i Tivoli-Garden

Vi optager hvert år lige så mange børn, som vi må sige farvel til - det vil sige cirka 15 børn om året.

I Tivoli-Garden har vi børn med meget forskellige sociale og etniske baggrunde – og siden 2015 har vi optaget piger på lige fod med drenge.
Alle ansøgere skal indsende et ansøgningsskema og en -video for at komme i betragtning til optagelsesprøven og en plads i Tivoli-Garden.
Der er altid mange flere ansøgere, end vi har plads til, så det er ikke noget nederlag, hvis du ikke kommer ind. Men det er en fjer i hatten, hvis du gør.

Tivoli-Garden optager fortrinsvis børn i alderen 7-11 år. Men indimellem har vi huller i geleddet – og derfor plads til ældre ansøgere, hvis fx en Tivoli-garder flytter og derfor stopper før pensionsalderen, som er 16 år. 
Det er ikke nødvendigvis en forudsætning at kunne spille et instrument, men ansøgere, der er fyldt 9 år vil oftest kunne spille et instrument i forvejen – oftest et slagtøjs- eller blæseinstrument - når de optages, med mindre de søger optagelse i Tivoli-Gardens Fanevagt.

ansøg nu 

Tryk på plusset og læs mere om optagelsesprøven. 

Ved optagelsesprøven finder vi ud af, om du har musik og rytme i kroppen, om du kan marchere, om du kan passe vores uniformer, om du er kvik og fornuftig – og om dine forældre er helt sikre på, at de ved, hvad det vil sige at have et barn i Tivoli-Garden.

Det koster ikke noget at gå til optagelsesprøven - ligesom det heller ikke koster noget at gå i Tivoli-Garden.

Optagelsesprøven varer 10 minutter, og hvis du allerede spiller et instrument, vil vi gerne høre dig spille et lille stykke og synge en sang.

Download dokumentet Information til nye Tivoli-Gardere for at få mere at vide om, hvad det indebærer at være i Tivoli-Garden. Har du yderligere spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os på tivoli-garden@tivoli.dk eller tlf. 33 75 04 55.

Optagelsesprøver i 2021 finder sted fredag 27. august og lørdag 28. august. Hvis du efter første prøve går videre til 2. runde, skal du også møde til prøve fredag d. 3. september. Det er desværre ikke muligt at ønske prøvetid. Det er derfor vigtigt, at du ved tilmelding sikrer dig, at du har tid og mulighed for at møde op i tidsrummet kl. 9-18 på disse datoer.
Sidste frist for at indsende ansøgning og ansøgningsvideo er mandag d.23. august. 

Sådan ansøger du 

 

Vil du vide mere om hverdagen som Tivoli-garder og livet i Tivoli-Garden kan du læse mere her.

Tern_TG_6
Tivolis egen elitemusikskole

Vil du være en del af noget stort?

Se videoen, og få et indblik i livet i Tivoli-Garden.

Find flere videoer her.