Søg om optagelse

Kom med i Tivoli-Garden

Vi optager hvert år 15-20 nye elever. I Tivoli-Garden har vi elever med meget forskellige baggrunde, og siden 2015 har vi optaget piger på lige fod med drenge. 
Alle ansøgere skal indsende et ansøgningsskema og en kort video for at komme i betragtning til optagelsesprøven og evt. få en plads i Tivoli-Garden. 

Tivoli-Garden optager fortrinsvis elever i alderen 7-9 år, og pensionsalderen er 16 år. Men indimellem har vi huller i geleddet og derfor plads til ældre ansøgere.  
Det er ikke en forudsætning at kunne spille et instrument til optagelsesprøven, men ansøgere fra 9 år vil i forvejen ofte kunne spille et blæseinstrument eller slagtøj.  

Ved optagelse i Tivoli-Gardens Fanevagt er der intet krav om at kunne spille et instrument. 

ansøg nu 

Tryk på plusset og læs mere om optagelsesprøven. 

Til optagelsesprøven skal ansøgerne vise, om de har musik og rytme i kroppen, og om de kan forstå instruktioner. Derudover skal de synge en lille sang efter eget valg og imitere en rytme. Optagelsesprøven varer 10 minutter, og hvis ansøgeren allerede spiller et instrument, vil vi gerne høre ansøgeren spille et lille stykke. Derudover ønsker vi samtidig en samtale med ansøgernes forældre om, hvad det indebærer at have et barn i Tivoli-Garden.  

Det koster ikke noget at gå til optagelsesprøven - ligesom det er omkostningsfrit for garderen at gå i Tivoli-Garden.

Optagelsesprøven varer 10 minutter, og hvis du allerede spiller et instrument, vil vi gerne høre dig spille et lille stykke og synge en sang.

Download dokumentet Information til nye Tivoli-Gardere for at få mere at vide om, hvad det indebærer at være i Tivoli-Garden. Har du yderligere spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os på tivoli-garden@tivoli.dk eller tlf. 33 75 04 55.

Ansøgningsfristen er d. 20. Maj. 

Optagelsesprøver i 2022 ligger i starten af juni og er delt op i to runder.  

Første optagelsesrunde ligger d. 2.-3. juni 2022.  

Består man første runde, går man videre til anden optagelsesrunde, som ligger d. 9.-10. juni.  

Sådan ansøger du 

Vil du vide mere om hverdagen som Tivoli-garder og livet i Tivoli-Garden kan du læse mere her.

Tern_TG_6
Tivolis egen elitemusikskole

Vil du være en del af noget stort?

Se videoen, og få et indblik i livet i Tivoli-Garden.

Find flere videoer her.