Kunstnerisk leder

Kristoffer Dahl Sakurai

Kristoffer Dahl Sakurai er uddannet på det Kongelige Teaters Balletskole, blev optaget i korpset i 1999 og udnævnt som solodanser under den tredje internationale Bournonville festival i 2004 og 2005. Kristoffer har som danser optrådt over det meste af Europa, Nord- og Sydamerika, Japan og Kina.

 

Balletinstruktører

ANDREW-BOWMAN
Andrew Bowman

Andrew Bowman er balletinstruktør på Tivoli Balletskole siden 2014 og er siden 2018 tilknyttet balletskolen på fuld tid. Andrew varetager sammen med Kunstnerisk Leder, Kristoffer Dahl Sakurai, den daglige træning på den intensive balletuddannelse, Pre-Professional Programme, samt en lang række af niveauholdene i eftermiddagsundervisningen.

KARIN-CARRARA
Karin Carrara

Karin Carrara er balletinstruktør på Tivoli Balletskole siden 2016, og har ansvaret for skolens Pre-Ballet program. Derudover er Karin administrativ koordinator på balletskolen og varetager en bred vifte af administrative og projektudviklende opgaver. 

TORI-COOPER-ny
Instruktør og underviser Tori Cooper

Tori Cooper er balletinstruktør på Tivoli Balletskole siden 2014. Tori er også del af Tivoli Balletskoles særligt uddannet lærerteam, der siden 2016 underviser i Dans for Parkinson’s. 

JENNIFER-WAGSTAFFE_
Jennifer Wagstaffe

Jennifer Wagstaffe er ballet- og pilatesinstruktør på Tivoli Balletskole siden 2015. Jennifer er også del af Tivoli Balletskoles særligt uddannet lærerteam, der siden 2016 underviser i Dans for Parkinson’s. 

NADIA-SKRIVER-ROSENBY
Nadia Skriver Rosenby

På barsel.

MARIE-TROLLE
Forestillingsleder Marie Trolle Bonnesen

Marie Trolle Bonnesen er balletinstruktør på Tivoli Balletskole siden 2016, hvor hun dyrker sin passion for at undervise de mindste børn, og føre dem godt og sikkert ind i ballettens verden. 

Tina Højlund

Tina Højlund er balletinstruktør på Tivoli Balletskole siden 2015. Her varetager en del af de højeste niveauhold i eftermiddagstimerne, og er samtidig tilknyttet balletuddannelsen, Pre-Professional Programme. 

Contemporary instruktører

MY-LINDBLAD
My Lindblad Szlavik

My Lindblad Szlavik er contemporary-instruktør på Tivoli Balletskole siden 2017. 

MARYLISEjpeg
Marylise Tanvet-Olax

Marylise Tanvet er Contemporary-instruktør på Pre-Professional Programme, Balletuddannelsen med HF, siden 2018. 

Performance psykolog

JRN-RAVNHOLT
Jørn Ravnholt

Jørn Ravnholt er præstationskonsulent og arbejder som underviser og foredragsholder. Hos Tivoli Balletskole er han fast tilknyttet Pre-Professional Programme, hvor han hver 3.-4. uge afholder gruppesessioner med eleverne omkring mentale strategier for professionelle dansere.

Balletmester

PETER-BO-BENDIXEN-ny
Peter Bo Bendixen

Peter Bo Bendixen blev i 2006 udnævnt til balletchef i Tivoli, hvor han siden har haft ansvaret for Pantomimeteatret og de internationale balletgæstespil i Tivoli Koncertsal. I 2012 grundlagde han Tivoli Balletskole.

Viceballetmester

PerL_CF096258
Per Lundsgård

Per Lundsgård har været ansat på Pantomimeteatret siden 2000, og har siden 2008 været viceballetmester i Tivoli.