2004BalletskoleIkonillu370x472px
Om os

Tivoli danner ramme om store ballettraditioner, og siden 2012 har Tivoli Balletskole dygtiggjort og uddannet egne elever til at optræde i spændende forestiller på Tivolis mange scener; herunder Pantomimeteatret. Derved har vi skabt et naturligt springbræt ind i Tivoli Balletteater, Tivolis eget balletkompagni. Med Tivolis egen balletskole kan vi fortsat pleje balletkulturen, både internt og eksternt. 

Vores sommerskoler, workshops og kursusudbud faciliterer mødet mellem nogle af de bedste internationale undervisere og balletskoler, og danske undervisere og elever.

Gennem outreach aktiviteter i blandt andet Tivolis Skoletjeneste samt ved skolebesøg, deler Tivoli Balletskoles undervisere og elever glæden og viden om dans og ballet. 


Mission
Tivoli Balletskole skal tilbyde alle dens elever en undervisning af høj professionel kvalitet, uanset om de satser på et liv som danser eller ej. 

Vision
Vi skal møde eleverne på deres individuelle balletfaglige niveau, og udvikle deres kompetencer i eget tempo ud fra de givne udfordringer. 
 

Værdigrundlag

På Tivoli Balletskole står eleven i centrum for undervisningen.

Gennem nysgerrighed og legende tilgang, søger vi målrettet at udvikle vores elevers læringskompetencer. Vi arbejder på at udfolde elevernes forståelse for den proces, der er grundlag for ny viden, og derefter omsætte dette til fysisk hukommelse. 

For os er det essentielt, at eleven opnår forståelse for sin egen rolle i udforskningen af det kunstneriske rum. Dette kan vi opnå, fordi vi kontinuerligt udvikler lærerplanerne for hvert enkelt niveau, således de tilpasses elevgruppens fysiske, motoriske og mentale evner. 

Alt sammen i et trygt, favnende og opmuntrende læringsmiljø.
 
ballerinaben_370x472