Påskeskattejagt

Deltag i jagten og vind et Guldkort med Turpas til hele familien og et kæmpe påskeæg med påskelækkerier fra Anthon Berg.

Fra 9. april 2022 - 18. april 2022

Haven

I påsken kan du gå på jagt efter guldæg i Tivoli. De er placeret rundt om i Haven, og du skal både kigge nede og oppe. De er selvfølgelig i en flot guldfarve, og så indeholder de hver især et bogstav, som til sammen danner et ord.

Når du har fundet æggene og dannet ordet, kan du hente en lille påskeoverraskelse som præmie – her skal du være ifølge med en voksen, hvis du er under 18 år. Du kan også være med i lodtrækningen om et Tivolikort Guld + Turpas til hele familien og et kæmpe påskeæg med lækkerier fra Anthon Berg.

For at hjælpe dig lidt på vej har vi lavet et skattekort med ledetråde til, hvor du finder guldæggene. Det er gratis at deltage, når du har betalt entré til Tivoli, og du kan få et skattekortet ved alle indgange til Tivoli, Box Office eller i Little Tivoli.
Der er et begrænset antal påskeskattekort til udlevering, og de udleveres efter først-til-mølle-princippet.

For at deltage i lodtrækningen om den fine påskepræmie skal du efter jagten aflevere kortet i Little Tivoli.

Kom i Tivoli fra den 9. april til den 18. april og få en hyggelig påskeoplevelse.

Rigtig god jagt!

Læs de fulde konkurrencebetingelser her:
Betingelser for ”Påskeskattejagten” til Påske i Tivoli 2022

Deltagere
Konkurrencen er åben for alle, der er fyldt 18 år, og som er bosiddende i Danmark. Vi forbeholder os derfor retten til at kontrollere alderen på hver vinder. Ansatte hos Tivoli A/S samt medlemmer af disses husstande, må ikke deltage i konkurrencen. Der må kun deltages med én e-mail per vinder. Vi forbeholder os derfor retten til at kontrollere hvor mange e-mails, der bliver benyttet per deltager. Hvis den samme deltager vinder på flere forskellige e-mails, vil præmien være ugyldig, og der vil blive trukket en ny vinder.

Konkurrenceperiode og betingelser
Konkurrencen koster ikke penge at deltage i, men er en del af entrébilletten til Tivoli. Du kan deltage i konkurrencen én gang om dagen i perioden fra den 9.april 2022 til og med den 18. april 2022. Du deltager i konkurrencen ved at registrere dig med navn og e-mail på det udleverede skattekort. Skattekortet er gratis og inkluderet i entrébilletten. Du kan få skattekortet ved alle indgange til Tivoli samt i Box Office/servicecenter eller i Little Tivoli. Du afleverer skattekortet i Little Tivoli. Det er også her, påskeoverraskelsen udleveres til alle, der gennemfører skattejagten – dog skal man være over 18 år eller ifølge med en person over 18 år. Påskeoverraskelsen samt skattekortet udleveres så længe lager haves.

Præmie:
Tirsdag den 19. april 2022 trækkes en hovedpræmie blandt alle deltagere i konkurrencen.

Hovedpræmien: 1 stk. Tivolikort Guld + 4 turpas samt kæmpe chokoladeæg med påskelækkerier fra Anthon Berg. Værdi: 3.640 kr.
Tivolikort Guld og turpas bliver sendt til vinderen over mail og påskeægget med lækkerier fra Anthon Berg afhentes i Tivoli.

Tivoli afholder den gevinstafgift, der måtte være ved præmier, der har værdi af over 750 kr. Derudover er der 2.000 marcipanæg og 2.000 tivolistænger til gratis uddeling. Så længe lager haves.

Hvis du vinder
Vinderne af konkurrencen får direkte besked pr. e-mail.
Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@tivoli.dk

Dine personoplysninger
For at deltage i skattejagten skal du oplyse dit navn og e-mail til Tivoli, som er dataansvarlig (Tivoli A/S, Vesterbrogade 3, 1630 Kbh V).
Oplysningerne bruges kun til afholdelse af konkurrencen og deles ikke med tredjepart.
Oplysningerne behandles pba. Tivolis legitime interesse i at trække en vinder og kontakte denne med henblik på gevinstfremsendelse (GDPR art. 6, stk. 1, litra f).