Ofte stillede spørgsmål

Forbered dig bedst muligt til din koncertoplevelse i Tivoli, og få et overblik over ofte stillede spørgsmål nedenfor.

 1. Skal jeg bruge en særlig Fredagsrock-billet udover min entrébillet?

  Det kræver som udgangspunkt en almindelig entrébillet til Tivoli eller et Tivolikort at deltage i Fredagsrock. På fredage med Fredagsrock kræves der dog Fredagsrock-entrébillet ved indgang efter kl.18.00.

  Vær obs. på, at der kan være krav om pladsreservation til udvalgte koncerter for alle gæster.

 2. Er der særlige regler for kørestole, rollatorer og udstyr til koncerterne?

  Ja, der gælder særlige regler for følgende:

  Klapstole, klapvogne, rollatorer og kørestole
  Det er ikke tilladt at medbringe ovenstående på Plæneområdet til Fredagsrock af sikkerhedsmæssige årsager. Det er dog muligt at være i kørestolsområdet for gæster med funktionsnedsættelse, som sidder i kørestol eller benytter rollator.

  Gæster med barnevogne henvises til at finde plads i siderne eller omkring Glassalen, Chaplon Tesalon samt Tivolis Koncertsal.

  Paraplyer
  Man må ikke benytte paraplyer på Plænen under koncerterne af sikkerhedsmæssige årsager. Vi anbefaler, at man benytter regnslag i stedet.

  Kameraudstyr
  Det er ikke tilladt at anvende professionelt eller semiprofessionelt audio-, foto- eller videoudstyr til forestillinger og koncerter, herunder spejlreflekskameraer med udskiftelige objektiver, zoom-objektiv og lignende. Personalets anvisninger skal i alle tilfælde følges, også i tvivlstilfælde.

  Opstillede afspærringer skal respekteres.
  Vis hensyn til andre gæster og følg sikkerhedspersonalets anvisninger.

 3. Må man medbringe egen mad og drikke?

  Egen mad og ikke-alkoholiske drikkevarer må medbringes i Tivoli. Det er dog ikke tilladt at medbringe glasbeholdere. Egen mad og drikke kan nydes på Plænen, på græsset langs H. C. Andersens Boulevard og Tivolis bænke.

 4. Må man ryge på koncertområdet?

  Ja, det er tilladt at ryge i Tivoli i markerede områder. Der findes fire zoner i Tivoli, hvor der må ryges. Zonerne er tydeligt mærket med ”rygning tilladt”-skilte i Haven, samt markeret i Tivolis Havekort og beskrevet på tivoli.dk. Du kan se rygezonen, som er tættest på koncertområdet, lige her. Det er Tivolis holdning, at e-cigaretter er at sidestille med almindelige cigaretter. Tivolis rygepolitik gælder således også e-cigaretter.

 5. Er der et kørestolsområde til Fredagsrock?

  Ja, der er et område til højre for Plænescenen, hvorfra det er muligt at se koncerten i kørestol. Området har begrænset plads, og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet. Det er muligt at medbringe én ledsager, som kan stå bag ved kørestolspladserne.