PIANOMAN’EN FRA NEW YORK – En hyldest til Billy Joel

Hvem har ikke prøvet at skråle med på ”Uptown girl, She’s been living in her uptown world…” på ét eller andet tidspunkt? Nu kommer historien om dette og mange andre af Billy Joels helt store hits.

Fra 17. september - 18. september

Glassalen

Køb billet

PIANOMAN’EN FRA NEW YORK – En hyldest til Billy Joel blev én af sidste sæsons store succeser, så nu får hyldestkoncerten en velfortjent repremiere i Glassalen den 17. og 18 september 2024. Pressen skrev bl.a. sidste år: ”Publikum kunne ikke sidde stille, og taget var ved at lette til tonerne af Billy Joels sange”.

PIANOMAN’EN FRA NEW YORK fortæller den musikalske historie om Billy Joels liv og karriere. Om opture og nedture og hvordan en knægt fra Bronx, der helst ville være professionel bokser i stedet gik hen og blev verdens mest populære piano man med et albumsalg på over 150 millioner eksemplarer – og med hits som ”Uptown Girl”, Just The Way You Are”, ”Tell Her About It”, ”Honesty”, ”New York State Of Mind” og selvfølgelig signatursangen ”Piano Man”.

PIANOMAN’EN FRA NEW YORK er fyldt med uimodståelige hits, og på scenen bliver sangene fortolket af en suveræn kvartet af professionelle sangere og musikere; Morten Bytofte, Rune Vestergaard Schmidt, Marianne Lewandowski og Niels Rahbech, der byder jer velkommen til en aften med fed musik, lækker lyd og skøn stemning, sat i scene fra en bar midt på Manhattan.

Hyldestkoncerten er produceret af MusicalDanmark, der også stod bag de sidste par års store turnesucceser Candle In the Wind, In The Air Tonight samt næste forårs hyldestshow, Se Venedig og dø.

PIANOMAN’EN FRA NEW YORK varer 125 min. inkl. pause.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
17. september
345.00 - 395.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
18. september
345.00 - 395.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli