Oh Land + Pil

Personlig pop i verdensklasse

19. maj 2023

Kl: 22:00

Plænen

Oh Land er et af de mest anerkendte navne på den danske popscene. Hun skrev og producerede sit debutalbum Fauna tilbage i 2008, og siden da har Nanna Øland Fabricius udgivet flere albums og en lang række hitsingler som White Nights, Sun of a Gun, Renaissance Girls og Speak Out Now. Hun har turneret verden rundt flere gange, både som hovednavn og support for bl.a. Katy Perry og Sia. Som sangskriver har hun arbejdet med Pharrell, Sia, John Legend og Tricky. Efter syv år i New York har Nanna igen fået fast base i Danmark, hvor hun bl.a. har medvirket i film, komponeret musik til teatre, symfoniorkestre og haft en hovedrolle i opsætningen af De Syv Dødssynder på Den Kgl. Opera i København. Lige nu arbejder Oh Land fokuseret på både en ny EP og sit sjette studiealbum, og vi kan ikke vente til at høre hende spille i Tivoli igen!

Pil skriver sange om skæve følelser og fremfører dem i et opløftende og legende popunivers. Ensomhed og ulykkelig kærlighed beskrives så præcist og ægte, at man ikke kan undgå at mærke og genkende de udpenslede, personlige scenarier. Som når Pil for eksempel står på et levende dansegulv, omringet af mennesker, og aldrig har følt sig mere ensom i hele sit liv.

Pils rejse som musiker begyndte med hendes debut-EP Når Du Går Herfra, som især fik ros for sine velskrevne danske tekster, der af Soundvenue blev kaldt ”mesterligt konstrueret”.

Lige nu er Pil aktuel med sit debutalbum Kom Vi Flyver, Siger Du som udkom i 2022. Albummet indkapsler alt det, hun skildrer som sangskriver; den svære kærlighed, ensomhed og tvivl.

Tag Fredagsrock på kortet

Få meget mere Fredagsrock med Tivolikort

Med et Tivolikort slipper du for at købe billet, hver gang du har lyst til at give den gas til Fredagsrock!

Du kan vælge mellem fire forskellige korttyper: Tivolikort, Tivolikort Sølv, Wild Card og Tivolikort Guld, som alle giver fri adgang til Tivoli – og naturligvis mange flere oplevelser.

Køb Tivolikort

Tivoli_Frock_500x500