Malte Ebert + Svea

Pop på Plænen

4. august 2023

Kl: 22:00

Plænen

Malte Ebert er en gudsbenådet sanger og sangskriver, der aldrig er bange for at tage os med på en vild rejse, og hans uforudsigelighed, humor og storslåethed er nogle af de gennemgående træk, danskerne elsker ham for.

Han kommer lige fra et fantastisk år med stribevis af udgivelser: heriblandt Hvor Blev Du Af? og Kun Med Dig, der var en del af programserien Min Sang Til Danmark. Også hyldestsangen til Hendes Majestæt Dronningen Kalde Dem For Du? og titelsangen til årets julekalender Julehjertets Hemmelighed, der med det samme gik hen og blev en nyklassiker, kom fra Malte Eberts hånd i 2022.

Den svenske sangerinde SVEA er tilbage med singlen Iconic, som er første udspil fra hendes kommende debut-album. SVEA storhittede for et par år tilbage i Danmark sammen med Alexander Oscar på sangen Complicated, som nåede i top-10 på den danske airplay chart.

Iconic leverer SVEA en sprudlende 90’er-vibe blandet med en charmerende ironisk sans. Hendes stærke pop-lyd er både dragende og legende, og stortalentet besidder alle egenskaber, der kendetegner en ikonisk popsanger.

Oplev din yndlingskunstner fra første række...

Få meget mere Fredagsrock med Tivolikort

Fru Nimb og Nimb Brasserie har naturligvis sammensat lækre koncertmenuer, der kan nydes med godt udsyn til Plænen.

Book bord her

2302FROCKNyhedsbrev550x360px2

Tag Fredagsrock på kortet

Få meget mere Fredagsrock med Tivolikort

Med et Tivolikort slipper du for at købe billet, hver gang du har lyst til at give den gas til Fredagsrock!

Du kan vælge mellem fire forskellige korttyper: Tivolikort, Tivolikort Sølv, Wild Card og Tivolikort Guld, som alle giver fri adgang til Tivoli – og naturligvis mange flere oplevelser.

Køb Tivolikort

Tivoli_Frock_500x500