Magiske koncerter på Plænen

Glæd dig til det fantastiske Fredagsrock-program i 2019

Sommeren er skudt i gang, og igen i år kan du se frem til fede sommerkoncerter med store navne fra ind- og udland, når vi inviterer til Fredagsrock på Plænen!

Oplev det legendariske hiphop-ikon Ms. Lauryn Hill, og fest med når superstjernen Jason Derulo fylder Haven med sprøde hits!  Fra den danske musikscene kan du blandt andre glæde dig til den danske verdensstjerne MØ, vilde Suspekt, karismatiske Tina Dickow og ikoniske D-A-D. Og så er der lagt op til ægte club-stemning, når MORTEN skaber en fest med energiske beats. 

Se programmet Køb Tivolikort

FROCK_2018_TivoliDK_LogoPris_500x200px

Inner circle til Fredagsrock

Sikr dig en plads allerforrest!

Som noget nyt får du mulighed for at købe billetter til Inner Circle til enkelte af de store Fredagsrock-koncerter. Tivolikortholdere får mulighed for at købe billetterne før alle andre. Har du ikke allerede et Tivolikort, så bestil det her.

Køb Inner Circle-billet Køb Tivolikort

transparent_2x2

22 torsdage med populær og eksperimenterende musik

Igen i år præsenterer vi ny dansk musik på scenen ved Orangeriet, hvor du kan opleve 22 unikke og intime koncerter.

Du kan glæde dig til musik med den sofistikerede soulsangerinde Coco O., synth-duoen GENTS, elektrorap med Lucy Love, blød hiphop med Artigeardit og meget mere. Se det fulde program her på siden. 

Vi ses!

Se programmet Køb Tivolikort

Lillefredag_2019_Frock_Spot_697x312px
Filtrér Alle
Scene
Hvad
Periode
 

Tivolis egen musikgarde

Tivoli-Garden

De 100 børn og unge, der i dag udgør Tivoli-Garden, er nutidens svar på en tradition, der går tilbage til 1844, da verdens første ungdomsgarde blev stiftet som ”det lilliputiske Militair”.

I dag er Tivoli-Garden en helårs musikskole for børn på 8-16 år, der har passeret optagelsesprøverne. 

LÆS MERE

Tern_TG_5_2