transparent_2x2

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019.

100 minutes of Jazz

Fredagsfesten er sikret!

Der er dømt skrål og dans i sommernatten, når to af dansk musiks mest energiske navne indtager Plænen til årets Fredagsrock. 
Både toptunede TopGunn og altid popglade Alphabeat sigter lige efter hofterne med masser af populære kendinge og hitspirer fra deres nye album.
Du kan godt begynde at glæde dig! 

Psst! Vi lancerer snart resten af Fredagsrock-programmet, så følg med!

Læs mere Køb Tivolikort

FROCK_2020_PromotionLogo_500x200px_01

Vil du stå på forreste række?

Køb billet til inner circle

Drømmer du at komme helt tæt på dine yndlingsartister til Fredagsrock? Så køb billet til inner circle-området, så du kan skråle og danse helt oppe foran scenen. Har du Tivolikort på abonnement, får du mulighed for at købe billetterne før alle andre – så køb dit Tivolikort allerede i dag!

Køb Inner Circle-billet Køb Tivolikort

transparent_2x2

22 torsdage med populær og eksperimenterende musik

Endnu en sæson med Lillefredag bød på koncerter med både nye og mere veletablerede navne.

Tak til de mange bands, der leverede stærke koncerter. Året har budt på musik med den sofistikerede soulsangerinde Coco O., synth-duoen GENTS, elektrorap med Lucy Love og blød hiphop med Artigeardit.

Også tusind tak til de mange gæster, der kiggede forbi. Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage, når Tivoli slår dørene op for sommeren 2020. 

Vi ses!

Læs mere Køb Tivolikort

Lillefredag_2019_Frock_Spot_697x312px
Filtrér Alle
Scene
Hvad
Periode
 

Tivolis egen musikgarde

Tivoli-Garden

De 100 børn og unge, der i dag udgør Tivoli-Garden, er nutidens svar på en tradition, der går tilbage til 1844, da verdens første ungdomsgarde blev stiftet som ”det lilliputiske Militair”.

I dag er Tivoli-Garden en helårs musikskole for børn på 8-16 år, der har passeret optagelsesprøverne. 

LÆS MERE

Tern_TG_5_2