PIT_2019_TivoliDK_Budskab_920x428px_DK_NEG_V2


8. april. 18. april

Foråret er på vej!

Kom i påskestemning

Duftende hyacinter, 20.000 påskeliljer og farverige påskeæg fylder Haven, når vi fejrer Påske i Tivoli. Traditionen tro har Havens gartnere fået foråret til at blomstre i Tivoli, mens dekoratører har gjort sig umage for at skabe et påskelandskab, der er ud over det sædvanlige. Med bløde påskelam, lækre to-go fristelser og sus i udendørs forlystelser er der underholdning for hele familien!

Vi glæder os til at se dig i den blomstrende forårshave!

tern_paaskepynt
transparent_2x2

Masser af sjov for børn

Gæk, gæk, gæk

Gør påskeferien lidt sjovere, og tag hele familien med i Tivoli! Her kan du hilse på påskelam og gå på opdagelse i den sprudlende påskepynt.

Der er garanti for masser af forårsunderholdning og overraskelser til Påske i Tivoli. Vores udendørs forlystelser holder åbent, så der er rig mulighed for sus i maven.

Tag med på jagt efter guldæg og vind, eller pynt æggetræet med dine egne påskeæg.

Fart over feltet for enhver

Rutschebaner, karuseller og meget mere

I Tivoli er der fart over feltet. Er du vovet, kan du få vind i håret i Vertigo, og hvis du er fart i et lavt gear, er Veteranbilerne et hit.

Nyd udsigten fra Ballongyngerne, mærk suset i maven i Det Gyldne Tårn eller kom på dybt vand i Dragebådene. Der er udendørs forlystelser til enhver smag.

SE ALLE FORLYSTELSER

daemonen_370x472

Tivolis blomster

Tivolis eventyrlige forårshave

Foråret blomstrer i Tivoli, hvor tulipaner og påskeliljer i tusindvis pryder Haven. Mere end 130.000 blomsterløg titter op af jorden i Tivoli, og skaber farverige forårsfornemmelser. Få tips til din egen forårshave fra Tivolis chefgartner, Tom Knudsen, og læs mere om hvilke blomster du kan opleve i Tivoli her.

Læs mere om Tivolis blomster

transparent_2x2