PIT_2019_TivoliDK_Budskab_920x428px_DK_NEG_V2
Foråret er på vej!

Kom i påskestemning

Duftende hyacinter, 20.000 påskeliljer og farverige påskeæg fylder Haven, når vi fejrer Påske i Tivoli. Traditionen tro har Havens gartnere fået foråret til at blomstre i Tivoli, mens dekoratører har gjort sig umage for at skabe et påskelandskab, der er ud over det sædvanlige. Med bløde påskelam, lækre to-go fristelser og sus i udendørs forlystelser er der underholdning for hele familien!

Vi glæder os til at se dig i den blomstrende forårshave!

tern_paaskepynt
transparent_2x2

Masser af sjov for børn

Gæk, gæk, gæk

Gør påskeferien lidt sjovere, og tag hele familien med i Tivoli! Her kan du hilse på påskelam og gå på opdagelse i den sprudlende påskepynt.

Der er garanti for masser af forårsunderholdning og overraskelser til Påske i Tivoli. Vores udendørs forlystelser holder åbent, så der er rig mulighed for sus i maven.

Tag med på jagt efter guldæg og vind, eller pynt æggetræet med dine egne påskeæg.

Tivolis blomster

Tivolis eventyrlige forårshave

Foråret blomstrer i Tivoli, hvor tulipaner og påskeliljer i tusindvis pryder Haven. Mere end 130.000 blomsterløg titter op af jorden i Tivoli, og skaber farverige forårsfornemmelser. Få tips til din egen forårshave fra Tivolis chefgartner, Tom Knudsen, og læs mere om hvilke blomster du kan opleve i Tivoli her.

Læs mere om Tivolis blomster

transparent_2x2
Fart over feltet for enhver

Rutschebaner, karuseller og meget mere

I Tivoli er der fart over feltet. Er du vovet, kan du få vind i håret i Vertigo, og hvis du er fart i et lavt gear, er Veteranbilerne et hit.

Nyd udsigten fra Ballongyngerne, mærk suset i maven i Det Gyldne Tårn eller kom på dybt vand i Dragebådene. Der er udendørs forlystelser til enhver smag.

SE ALLE FORLYSTELSER

daemonen_370x472
1000 grunde til at have et Tivolikort

Få fri adgang til Tivoli-magi og alle disse oplevelser i 2021

Tivolikort er den perfekte følgesvend til den eventyrlystne Tivoli-gæst. Med et Tivolikort får du adgang til en verden af magi, eventyr og glade minder.
Forkæl dig selv eller en du holder af med et Tivolikort. 

Uforglemmelige oplevelser venter på dig i Tivoli.

Køb Tivolikort

wildcard-hand