transparent_2x2

Klar til 2022

Nytår i Tivoli

Farvel til 2021

Skyd nytåret ind i Tivoli

Bragende nytårsfest

Lad nytårsaften begynde med en festlig koncert i Tivolis Koncertsal, hvor vi lige efter koncerten viser Dronningens nytårstale. Om aftenen dækker Havens restauranter op til festmiddag, og et fantastisk nytårsfyrværkeri skyder det nye år i gang. I Tivoli varer julen helt frem til den 2. januar, så du kan hoppe ind i det nye år omgivet af glitrende dekorationer og strålende julelys. 

Copy of julefyrvarkeri_tern_tiny
transparent_2x2

Nytår på menuen

Gastronomisk nytår i fortryllende omgivelser

Tivolis restauranter inviterer til festmiddag i fortryllende omgivelser! Tilsæt aftenen en omgang kulinarisk stjernedrys med lækre nytårsmenuer, og skyd det nye år i gang til synet af byens fineste festfyrværkeri. Du kan også overraske dine gæster med en fuldendt middagsoplevelse, hvis I vil starte aftenen hjemme. Nimb har sammensat en nytårsmenu, der kun skal varmes og anrettes – inden de bedste råvarer finder vej til jeres nytårsbord. 

NYTÅRSMENUER  Nimb at home

Se himlen oplyst af farverigt fyrværkeri

Raketter og stjernedrys

Bliv betaget af de smukke lysformationer, når Tivoli oplyser nattehimlen med et spektakulært nytårsfyrværkeri, der byder 2022 velkommen på magisk vis. I videoen kan du få et lille glimt af, hvad der venter dig. Nytårsfyrværkeriet bliver skudt i gang kl. 23.

læs mere

Festlige toner

Nytårskoncert

Tivoli Copenhagen Phil spiller nytåret ind med Susanne Elmark og Caspar Phillipson som solister og med dansere fra Tivoli Ballet Teater. Nytårskoncerten byder på sang og musik af bl.a. Puccini, Tjajkovskij, Franz Lehar, Niels W. Gade, Johan Strauss og selvfølgelig H.C. Lumbye. Sikke en afslutning på året der gik!

Køb billet

2111JITTivoliDK371x472px04