Rasmus Klump

Ohøj venner

På denne side finder du en masse underholdning til både store og små. 

Timevis af sjov og leg

Underholdning til dig

Rasmus Klump og hans venner har deres helt egen app, hvor du kan blive en del af deres eventyr. Her på siden kan du også finde Rasmus Klumps playliste og en masse fine tegninger, som kan farvelægges imens du lytter til Rasmus Klumps sange.

Pssst... Trænger du til lidt lækkert mellem legen, så har Rasmus Klump delt sin hemmelige pandekageopskrift med dig nederst på siden. 

Hoved_png
transparent_2x2

Farvelægning

Tegn og mal med Rasmus Klump

Her finder du de fineste tegninger med Ramus Klump og hans venner. 

Print tegningerne ud derhjemme, farvelæg alle de hyggelige tegninger og find udgangen i labyrinterne. Vælg et tema for at se tegningerne, og så er de klar til at blive printet ud.

Sommerhalloweenvinterferiefødselsdagblandet

Find flere tegninger her

Musik

Syng med Rasmus Klump

Rasmus Klump har sin helt egen playliste på Spotify, som er fyldt med hans egne sange. Sangene handler om pandekager, om at være bedste venner og om at være på eventyr.

Se spotify playlisten Find sangtekster

RasmusKlump

En app fuld af sjov

Kom og leg med Rasmus Klump og hans venner i Rasmus Klump appen

Gå på opdagelse i Rasmus Klumps verden og mød Skæg, Pelle, Pingo og alle de andre. Pynt din egen pandekage, farvelæg tegninger, spil kryds og bolle, se film og mange andre sjove aktiviteter. Appen er gratis, men du har mulighed for at tilkøbe bl.a. film og bøger.

Hent til iPhone  Hent til Android

RK_iPad_Mini_2
Pandekageopskrift_1200x1200px
Pandekageopskrift

Bag pandekager med Rasmus Klump

Rasmus Klump elsker pandekager, og han ved præcis, hvordan man laver de allerbedste af slagsen. Bag dem med din familie, og del meget gerne dit fine resultat med os på Instagram ved at tagge @rasmusklump. 

Velbekomme!