VIT_2019_TivoliDK_Budskab_920x428px_DK_NEG_vol2


31. jan. 23. feb. 2020

Børnenes vinter

Masser af sjov i vinterferien

Gør vinterferien lidt sjovere, og tag børnene med på et ægte vintereventyr i Tivoli. Gå på opdagelse blandt de sjove aktiviteter, og nyd de smukke vinterudsmykninger, der vil pryde Haven. Vinter i Tivoli byder på masser af aktiviteter for familiens mindste, så sæt kryds i kalenderen, og glæd dig til en fortryllende vinteroplevelse!

tern_snemand3
Lys i vintermørket

Tusindvis af smukke lys

Glem alt om gråt og trist vintermørke, og drøm dig væk i tusindvis af betagende lyspunkter i Haven.

Under Vinter i Tivoli skruer vi nemlig op for lyset, så du blandt andet kan opleve smukke lysinstallationer og betagende Vinterilluminationer på Tivoli Søen.

tern_lyspunkter
Smag på vinteren

Der er vinterlækkerier på menuen

I Tivoli er det ikke svært at finde noget godt til ganen. Vintersæsonen byder på et hav af kulinariske oplevelser, som vi glæder os til at præsentere dig for. Forkæl dig selv på en af Havnes mange restauranter, eller gå på opdagelse i Tivoli Food Hall, der har samlet nogle af byens bedste madoplevelser. Velbekomme.

VIT_Vafler_tern
Gå på opdagelse i Haven

Funklende vinterlandskab

Igen i år åbner Tivoli op for en fortryllende vinter i Haven. Store som små kan glæde sig til et betagende vinterrige med glade snemænd, glitrende frostkrystaller og smukke lys. Størstedelen af Haven er åben for dig og dem, du holder af, ligesom hovedparten af alle forlystelser står klar til at give jer timevis af uforglemmelige oplevelser.

tern_iskrystal1