PIT_2019_TivoliDK_Budskab_920x428px_DK_NEG_V2
Foråret er på vej!

Kom i påskestemning

Smukke påskeliljer, farverige påskeæg og bløde påskelam indtager Haven sammen med masser af sjove overraskelser, når vi fejrer Påske i Tivoli. Glæd dig til et inspirerende påskeunivers med forårsunderholdning på programmet.

 

 

tern_paaskelam
transparent_2x2

Gæk, gæk, gæk

Rasmus Klump holder forårsfest

Hvad skal du lave i påskeferien? Rasmus Klump er endelig vågnet fra sit vinterhi og sammen med sine venner Flora og Pingo, laver han sjov på Plænen.

Rasmus og Pingo vil gerne male på æg, og Flora har travlt med at gøre Haven forårsklar. Efter forestillingen kan du få en dejlig bjørnekrammer af de 3 venner.

Pantomimeteatret

Den grimme kylling

Vær med, når Pjerrot sammen med elever fra Tivolis Ballet Skole fortæller eventyret om den lille kylling, der må gå så grueligt meget igennem for at finde sin plads. Undervejs på rejsen møder den alt fra smukke sommerfugle til kvækkende tudser og endda også en farlig bjørn.

tern_kylling
Vælg mellem masser af spisesteder

Nyd en hyggelig påskefrokost

Påske betyder påskefrokost, og i Tivoli er der masser af muligheder for at fejre højtiden med en lækker madoplevelse. Udvalgte restauranter har påskefrokost på menuen, og alle Havens spisesteder glæder sig til at byde dig og dine velkommen!

tern_paaskefrokost