Vis
Vis

Sponsorer og samarbejdspartnere

Med et sponsorat eller strategisk samarbejde med Tivoli kan din virksomhed øge udvalgte målgruppers interesse og kendskab for dit brand.

Alle Tivolis partnerskaber skræddersyes, så virksomhedens mål og behov tilgodeses. Et partnerskab kunne inkludere:

  • Rettigheden til at benytte Tivoli og Tivolis ikoner i markedsføringsmateriale
  • Kundearrangementer
  • Product placement i Tivoli og/eller Nimb Universet
  • Medarbejderpleje i form af familiedage, særadgang til udvalgte forestillinger, koncerter mv.
  • Produktlanceringer og pressemøder i unikke omgivelser

Kontakt Tivolis salgsteam

SPONSORER

APCOA PARKING administrerer parkeringsarealer overalt i Danmark, og vi tilbyder individuelt tilpassede løsninger og optimering af pladser. APCOA PARKING er udbyder af parkering ved Tivoli A/S og har parkering i Axel Towers, Saga P-hus og Nyropsgade P-hus. 

ASE ser potentialet i dig. Hvad enten du er lønmodtager eller selvstændig, ledig eller i job, kan vi hjælpe dig med at forløse dit potentiale og komme videre i karrieren. ASE er sponsor af Julemanden.

Det Obelske Familiefond yder støtte inden for kunst og kultur, uddannelse og forskning samt sociale formål og sundhed. Det Obelske Familiefond støtter Tivoli-Garden.

Go Dream tror på, at det er oplevelser, der giver liv til sjælen, krydrer tilværelsen og udvider horisonten - og at livet skal være fuld af dem! Derfor gør de deres ypperste for at finde de gode, spændende, romantiske, skæve, vilde og unikke oplevelser til dig. Go Dream er sponsor for Ballongyngen.

H. J. Hansen vin sikrer gode vinoplevelser fra bl.a. Frankrig, Spanien, Italien, Australien & Chile. H. J. Hansen vin leverer kvalitetetsvin til Tivoli.

Husqvarna er verdens førende producent af brugervenlige kvalitetsredskaber til skov, have og park. Husqvarna er partner på Tivolis haveudstyr.

Nespresso er kaffepartner i Tivoli.

Pepsi Max er hovedsponsor på musikprogrammet LilleFredag.

Royal Unibrew er eksklusiv leverandør af øl og sodavand til Tivoli. I 2009 skiftede Tivoli øl-leverandør til Royal Unibrew. Samarbejdet har været så stor en succes, at Tivoli i 2013 har valgt at forlænge aftalen til 2018.
Skandinavisk Motor Co. er afsender på Tivoli Erhvervsklub.

Toms er sponsor for Tivolis chokolade lykkehjul.

Ørsted A/S er energipartner for Tivoli.