Sponsorer og samarbejdspartnere

Med et sponsorat eller strategisk samarbejde med Tivoli kan din virksomhed øge udvalgte målgruppers interesse og kendskab for dit brand.

Alle Tivolis partnerskaber skræddersyes, så virksomhedens mål og behov tilgodeses. Et partnerskab kunne inkludere:
  • Rettigheden til at benytte Tivoli og Tivolis ikoner i markedsføringsmateriale
  • Kundearrangementer
  • Product placement i Tivoli og/eller Nimb Universet
  • Medarbejderpleje i form af familiedage, særadgang til udvalgte forestillinger, koncerter mv.
  • Produktlanceringer og pressemøder i unikke omgivelser

Kontakt Tivolis salgsteam

SPONSORER

APCOA PARKING administrerer parkeringsarealer overalt i Danmark, og vi tilbyder individuelt tilpassede løsninger og optimering af pladser. APCOA PARKING er udbyder af parkering ved Tivoli A/S og har parkering i Axel Towers, Saga P-hus og Nyropsgade P-hus. 

ASE ser potentialet i dig. Hvad enten du er lønmodtager eller selvstændig, ledig eller i job, kan vi hjælpe dig med at forløse dit potentiale og komme videre i karrieren. ASE er sponsor af Julemanden.

BKI er Tivolis officielle kaffeleverandør.

Go Dream tror på, at det er oplevelser, der giver liv til sjælen, krydrer tilværelsen og udvider horisonten - og at livet skal være fuld af dem! Derfor gør de deres ypperste for at finde de gode, spændende, romantiske, skæve, vilde og unikke oplevelser til dig. Go Dream er sponsor for Ballongyngen.

H. J. Hansen vin sikrer gode vinoplevelser fra bl.a. Frankrig, Spanien, Italien, Australien & Chile. H. J. Hansen vin leverer kvalitetetsvin til Tivoli.

HP er sponsor på virtual reality oplevelsen ”Bring The Spring” under Vinter i Tivoli 2019.

Husqvarna er verdens førende producent af brugervenlige kvalitetsredskaber til skov, have og park. Husqvarna er partner på Tivolis haveudstyr.

Hørkram er fødevareleverandør til Tivoli.

MobilePay er en app, der gør det nemt at betale med mobilen i forretninger, webshops og apps. Nu kan du også betale med MobilePay i de fleste af Tivolis boder.

Pepsi Max er hovedsponsor på musikprogrammet LilleFredag.

Pernod Ricard er spirituspartner i Tivoli.

Royal Unibrew er eksklusiv leverandør af øl og sodavand til Tivoli. I 2009 skiftede Tivoli øl-leverandør til Royal Unibrew. Samarbejdet har været så stor en succes, at Tivoli i 2013 har valgt at forlænge aftalen til 2018.
Semler Mobility er sponsor for Tivoli Erhvervsklub.

Hos Toms har vi dybe rødder i den danske kultur som dem, der leverer danskernes favoritchokolade og slik. Toms er sponsor for Tivolis chokolade lykkehjul, samt har i juleperioden en hyggebod på plænen fyldt med julegodter. I 2018 samarbejder Toms under Anthon Berg brandet for første gang omkring påske med dekoration og æggejagt i haven. 

Ørsted A/S er energipartner for Tivoli.