Sponsorer og samarbejdspartnere

Med et sponsorat eller indgåelse af et strategisk samarbejde med Tivoli kan din virksomhed øge udvalgte målgruppers interesse og kendskab for dit brand.

Alle Tivolis partnerskaber skræddersyes, så virksomhedens mål og behov tilgodeses. Et partnerskab kunne inkludere:

  • Rettigheden til at benytte Tivoli og Tivolis ikoner i markedsføringsmateriale
  • Kundearrangementer
  • Product placement i Tivoli og/eller Nimb Universet
  • Medarbejderpleje i form af familiedage, særadgang til udvalgte forestillinger, koncerter mv.
  • Produktlanceringer og pressemøder i unikke omgivelser

Kontakt Tivolis salgsteam

SPONSORER

APCOA PARKING administrerer parkeringsarealer overalt i Danmark, og vi tilbyder individuelt tilpassede løsninger og optimering af pladser. APCOA PARKING er udbyder af parkering ved Tivoli A/S og har parkering i Axel Towers, Saga P-hus og Nyropsgade P-hus. 

BKI er Tivolis officielle kaffeleverandør.
Cocio leverer varm kakao under Jul i Tivoli.

Go Dream tror på, at det er oplevelser, der giver liv til sjælen, krydrer tilværelsen og udvider horisonten - og at livet skal være fuld af dem! Derfor gør de deres ypperste for at finde de gode, spændende, romantiske, skæve, vilde og unikke oplevelser til dig. Go Dream er sponsor for Ballongyngen.

H. J. Hansen vin sikrer gode vinoplevelser fra bl.a. Frankrig, Spanien, Italien, Australien & Chile. H. J. Hansen vin leverer kvalitetetsvin til Tivoli.

Husqvarna er verdens førende producent af brugervenlige kvalitetsredskaber til skov, have og park. Husqvarna er partner på Tivolis haveudstyr.

Pepsi Max er hovedsponsor på musikprogrammet LilleFredag.

Pernod Ricard er spirituspartner i Tivoli.

Royal Unibrew er eksklusiv leverandør af øl og sodavand til Tivoli.
Semler Mobility er sponsor for Tivoli Erhvervsklub.
Swarovski er samarbejdspartner på Jul i Tivoli og dekorerer træet foran Nimb, samt medlem af Tivoli Erhvervsklub. Virksomheden blev grundlagt i 1895 i Østrig af Daniel Swarovski og drives af den femte generation af familiemedlemmer. Swarovski leverer en mangfoldig portefølje af kvalitet, tradition og kreativitet med global rækkevidde med ca. 3.000 butikker i 170 lande. 
 

Hos Toms har vi dybe rødder i den danske kultur som dem, der leverer danskernes favoritchokolade og slik. Toms er sponsor for Tivolis chokolade lykkehjul.

Ørsted A/S er energipartner for Tivoli.