OPLEV TIVOLI PÅ EN ANDERLEDES MÅDE

Guidede ture

Tag på en guidet rundtur gennem Tivolis gamle og historiefyldte have.

Tivoli – og historiens vingesus

En times guidet gåtur rundt i haven hvor du kan opleve overraskende sider af Tivolis historie helt fra begyndelsen i 1843.
Pris pr. person: 269 kr. – prisen er inkl. entré til Tivoli og guide i én time så du kan høre alt hvad guiden fortæller. Har du allerede Tivolikort eller entrébillet til Tivoli er prisen pr. person 149 kr.

Priserne er gældende for minimum 10 personer, er man færre end 10 personer, kan man sagtens booke tur alligevel, dog betaler man stadigvæk for 10 personer. Der er plads til 30 personer pr. guide.

Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

Tivoli_Content_IMG_Template_370x472_Veteranbiler_Apcoa
Kom med på de skrå brædder

Bag om Pantomimeteatret

Bliv klogere på Pantomime som genre, om teatrets tilblivelse og prøv et dansetrin på de skrå brædder. Undervejs i rundvisningen fortælles historien om pantomimetraditionen i Danmark, dansernes hverdag og det tekniske apparat under scenen, der styres ved håndkraft. Rundvisningen varer ca. en time og kan eventuelt kombineres med en forestilling på Pantomimeteatret.

Det er desværre ikke muligt at komme på guidet rundtur på Pantomimeteatret i november og december måned. Maks. Antal personer på rundvisningen er 10-30 personer. Vær opmærksom på, at der kræves entré til Tivoli og, at rundvisningen ikke er egnet for gangbesværede.
Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk
Pantomime_tern
En skræddersyet optræden

Tivoli-Garden

Tivoli-Garden er en af få ting, der kan flyttes udenfor Haven. Garden spreder jævnligt glæde og Tivoli-stemning ved konferencer, bryllupper, messer, jubilæer, indvielser og meget andet. Tivoli-Garden kan optræde med alt fra 90 gardere i den store parade ned til bare 2 gardere fra fanevagten med gemakposter ved en indgang. Musikkorpset er et blæseorkester med 50 musikere, og Tamburkorpset er ca. 18 gardere på marchfløjter og trommer. Her har vi ensembler på 2, 4 eller 8 mand, der kan spille marcherende, stående eller siddende som det passer Jer bedst. 

Tivoli-Garden optræder altid i de ikoniske røde uniformer med bjørneskindshuerne, og ingen kan holde smilet tilbage, når de oplever garderne på 8-16 år spille og marchere som om, de aldrig havde bestilt andet. 

Vi skræddersyr vores optræden til hvert enkelt sted og anledning. 
Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk
TG_tern