7. juli // Krigen har til alle tider haft indflydelse på kunsten – på godt og ondt. Ved denne koncert kan man høre tre forskellige værker, der hver på sin måde forholder sig til krigen, søger trøst, beskriver smerten eller hylder heltene!

23. juni // Det er blevet en god Sankthans-tradition, at Københavns Drengekor fejrer midsommeren i Tivolis Koncertsal sammen med nogle af landets fornemste musikere. I år bliver det med Michala Petris legendariske fløjtespil og med Bjarke Mogensen, der med sit akkordeon på kort tid er blevet én af landets mest efterspurgte instrumentalister.

28. juli // Beethoven blev født i 1770, dvs. for 249 år siden. Koncertsale og musikere over den ganske verden har gennem flere år forberedt sig på at fejre det store jubilæum i 2020. SommerKlassisk kan ikke vente så længe, men tager forskud på glæderne med denne koncert med tre værker af mesteren på programmet.

29. juni // Ingen kan modstå Julie Fuchs! Især når hun som her fortolker heltinderne i de italienske operaer med enestående charme og stor virtuositet.

30. juni // Tre værker tager dig med på en tidsrejse til ”verden af i går”, hvor du får senromantiske minder fra før de to verdenskrige ændrede verden radikalt. Du får også glimt fra ”den nye verden”, hvor Korngold opbyggede en imponerende karriere som filmkomponist. Hans violinkoncert spilles her af den lettiske violinist Baiba Skride.

Her kan du læse om alle Con amore-koncerterne i 2019. Vi er stolte af igen i år at kunne præsentere landets bedste amatørorkestre og kommende stjerner!

Velkommen til Sommerklassisk 2019

Så der alle koncerter i 2019 i salg.
Vi håber, du vil læse programmet igennem og glæder os til at byde dig velkommen til sommerens store koncertoplevelser!

Du kan se hele programmet ved at klikke ind på kalender i menuen.

download sæsonbrochuren

Du kan også stadig købe abonnement med 20 % rabat. 
Du kan læse om alle serierne her,

Vi ses til sommer!
Maria Frej, programchef