21. juni // Endelig kommer den! Koncerten, som publikum har efterspurgt i årevis: En festkoncert med Tivoli i blodet – og festlige Lumbye-toner på nodestativerne. Med masser af polkaer, galopper, valse og marcher, skrevet af bl.a. Strauss’erne fra Wien og Tivolis egne musikchefer, bl.a. Balduin Dahl og – selvfølgelig – H. C. Lumbye.

23. juni // Det er blevet en god Sankthans-tradition, at Københavns Drengekor fejrer midsommeren i Tivolis Koncertsal sammen med nogle af landets fornemste musikere. I år bliver det med Michala Petris legendariske fløjtespil og med Bjarke Mogensen, der med sit akkordeon på kort tid er blevet én af landets mest efterspurgte instrumentalister.

22. juni // Kirill Gerstein er en pianist med en meget omfattende, international karriere med de store symfoniorkestre og i verdens bedste kammermusiksale.

29. juni // Ingen kan modstå Julie Fuchs! Især når hun som her fortolker heltinderne i de italienske operaer med enestående charme og stor virtuositet.

16. juni // Oxford Philharmonic Orchestra er et ungt orkester, der blev dannet i 1998 af Marios Papadopolous, der stadig fungerer som kunstnerisk chef og dirigent for orkestret.

Her kan du læse om alle Con amore-koncerterne i 2019. Vi er stolte af igen i år at kunne præsentere landets bedste amatørorkestre og kommende stjerner!

Velkommen til Sommerklassisk 2019

Så der alle koncerter i 2019 i salg.
Vi håber, du vil læse programmet igennem og glæder os til at byde dig velkommen til sommerens store koncertoplevelser!

Du kan se hele programmet ved at klikke ind på kalender i menuen.

download sæsonbrochuren

Du kan også stadig købe abonnement med 20 % rabat. 
Du kan læse om alle serierne her,

Vi ses til sommer!
Maria Frej, programchef