17. aug. // Verdens ældste ungdomsgarde fylder 175 år og inviterer alle indenfor for at fejre dagen med et brag af en koncert.

24. aug. // Concerto Copenhagen har slået sig sammen med den norske verdensstjerne Leif Ove Andsnes i en koncert, der dykker ned i midten af 1800-tallet med Griegs klaverkoncert og Niels W. Gades 1. symfoni – begge værker der satte Danmark og Norge på verdenskortet!

25. aug. // Musikmagasinet Gramophone kårede i 2008 Budapest Festival Orchestra som et af verdens 10 bedste orkestre – og den holdning kan man finde igen og igen i anmeldelser fra hele verden! Orkestret blev dannet i 1983 af Iván Fischer – og han er stadig orkestrets chefdirigent og musikchef.

22. aug. // Syng med-koncerter har en helt særlig intensitet over sig – for her forener scenens musikere sig med publikum og skaber netop de magiske øjeblikke, der giver gåsehud! Tivoli Copenhagen Phil og Tivoli Ensemblet spiller, mens Stig Rossen vil være den syngende vært, der sikrer højt humør og sang i koncertsalen.

18. aug. // Francesco Piemontesi er en af den yngre generations stjerneskud. I 2007 vandt han Queen Elisabeth-konkurrencen, og kort efter blev han udvalgt til BBCs New Generation Artist-program.

Her kan du læse om alle Con amore-koncerterne i 2019. Vi er stolte af igen i år at kunne præsentere landets bedste amatørorkestre og kommende stjerner!

Velkommen til Sommerklassisk 2019

Så der alle koncerter i 2019 i salg.
Vi håber, du vil læse programmet igennem og glæder os til at byde dig velkommen til sommerens store koncertoplevelser!

Du kan se hele programmet ved at klikke ind på kalender i menuen.

download sæsonbrochuren

Du kan også stadig købe abonnement med 20 % rabat. 
Du kan læse om alle serierne her,

Vi ses til sommer!
Maria Frej, programchef