Syng med-koncerter har en helt særlig intensitet over sig – for her forener scenens musikere sig med publikum og skaber netop de magiske øjeblikke, der giver gåsehud! Tivoli Copenhagen Phil og Tivoli Ensemblet spiller, mens Pernille Rosendahl vil være den syngende vært, der sikrer højt humør og sang i koncertsalen.

26. maj // Scottish Chamber Orchestra har gennem en årrække opdyrket et internationalt rost samarbejde med den lige så fremragende skotske violinist Nicola Benedetti. Sammen har de fundet en fin, naturlig balance mellem den autentiske, slanke, barokke lyd og den mere fyldige nutidige lyd.

Brødrene Price er indbegrebet af mad og musik! Ved denne koncert går mad og musik op i en højere enhed, maden tager udgangspunkt i musikken, og musikken handler om mad … og kærlighed til mad.

Hvordan ser Peer Gynt-historien ud med Solveigs øjne? Hvad kan hun, som venter, fortælle?

Danmarks Underholdningsorkester præsenterer en koncert med musik af Kai Normann Andersen - sunget, fortalt og (ny)fortolket med smil, humor og varme af skuespillerne Cecilie Stenspil og Troels Lyby.

Her kan du læse om alle Con amore-koncerterne i 2019. Vi er stolte af igen i år at kunne præsentere landets bedste amatørorkestre og kommende stjerner!

Velkommen til Sommerklassisk 2019

Så der alle koncerter i 2019 i salg.
Vi håber, du vil læse programmet igennem og glæder os til at byde dig velkommen til sommerens store koncertoplevelser!

Du kan se hele programmet ved at klikke ind på kalender i menuen.

download sæsonbrochuren

Du kan også stadig købe abonnement med 20 % rabat. 
Du kan læse om alle serierne her,

Vi ses til sommer!
Maria Frej, programchef