4. april – 22. sep. 2019

Sommer i Tivoli

Nyd de smukke omgivelser

Den magiske Have

Sommer i Tivoli er en eventyrlig tid med farverige stauder og sirlige blomsterbed. Nyd en gåtur i den smukke Have og lad dig overraske af nye hjørner og historisk arkitektur – til lyden af humørspredende latter. Om aftenen skaber tusindvis af funklende lamper en atmosfære, der er helt unik.  

SKØNNE STEDER I HAVEN

 
Tivoli_generelteaser_370x472

Sommer og sus i maven

Sommersjov en masse

Er du til de rolige eller mere vilde forlystelser? I Tivoli er der noget for enhver smag. Mærk suset i Rutschebanen - en af Tivolis mest populære forlystelser - nyd udsigten fra Ballongyngen, eller sæt gang i lattermusklerne i Rasmus Klumps Verden. De mange forlystelser er tilpasset børn i alle aldre, og der er garanti for fart, spænding og leg.

Forlystelser

transparent_2x2
Sommertoner

Oplevelser for alle

Om du er til jazz, rock eller klassisk spiller ingen rolle – i Tivoli kan du opleve en bred vifte af koncerter. Syng blandt andet med på musikken til Lillefredag, Fredagsrock eller Sommerklassisk. Besøg også Rasmus Klumps hus, hvor man kan synge sange og lege gemmeleg. 

Fredagsrock Sommerklassisk

 

Tern_TG_1

Stjerneregn på sommeraftnerne

Lørdagsfyrværkeri

I Tivoli elsker vi fyrværkeri, og derfor fyrer vi op for det helt store fyrværkerishow hver lørdag fra den 4. maj til den 21. september kl. 23:45. Som noget helt særligt designes showet hver måned af en ny kendt kvinde, der i samarbejde med Tivolis fyrværkerimester sammensætter fyrværkeri, musik og farver. Så kom og vær med til at fejre stærke kvinder på himlen. 

PROGRAM

transparent_2x2
Kulinariske oplevelser i Haven

Smag på sommeren

Hele sommeren kan du gå ombord i alverdens lækre fristelser. Smag på alt fra traditionelle danske retter til italienske og asiatiske specialiteter. Flere restauranter har desuden vegetariske og veganske retter på menuen. Du kan også nyde det gode vejr med mad to-go fra Tivoli Food Hall, der har samlet et udvalg af byens bedste spisesteder. Velbekomme.

Se alle spisesteder

mad_370x472