4. april – 22. sep. 2019

Sommer i Tivoli

Kulinariske oplevelser i Haven

Smag på sommeren

I Tivoli er det ikke svært at finde noget godt til ganen. Smag på alt fra traditionelle danske retter til italienske og asiatiske specialiteter. Du kan også lade dig forkæle på en Nimbs lækre restauranter eller nyde det gode vejr med mad to-go fra Tivoli Food Hall, der har samlet nogle af byens bedste spisesteder. Velbekomme.

Se alle spisesteder

mad_370x472

Nyd de smukke omgivelser

Den magiske Have

Sommer i Tivoli er magisk, når stauder, blomster og buske står som nogle af Danmarks smukkeste. Nyd en gåtur i den smukke Have med eksotisk arkitektur, historiske bygninger og humørspredende hvin. Om aftenen skaber tusindvis af funklende lamper en eventyrlig atmosfære, der er helt unik. 

Skønne steder i Haven

transparent_2x2
Fyld sommeren med stemning og fest

Musik og underholdning

Om du er til revy, rockmusik eller rolige omgivelser spiller ingen rolle - Tivoli lægger hele sommeren hus til en bred vifte af events, så der er noget for enhver smag. Syng blandt andet med på musikken til Fredagsrock og Sommerklassisk, eller besøg Rasmus Klumps hus, hvor han dagligt laver skæg og ballade for de mindste. 

 

 

Tern_TG_1

Gå på opdagelse

Sjov for alle aldre

I Tivoli er der noget for enhver smag. Mærk suset i Rutschebanen - en af Tivolis mest populære forlystelser - nyd udsigten fra Ballongyngen, eller sæt gang i lattermusklerne i Rasmus Klumps Verden. De mange forlystelser er tilpasset børn i alle aldre, og der er garanteret fart, spænding og leg.

Alle forlystelser

transparent_2x2