LOGO_460x000_tiny


9. okt 1. nov

Efterårssjov for børn Gratis Rasmus Klump shows, halmballelabyrint, spøgelsestog og meget mere!  
Det Hjemsøgte En skrækkelig oplevelse venter - tør du tage med?  
Smag på Halloween Sorte hotdogs, monster is og sprøde spøgelsesvafler  
Bag om Halloween Se hvordan sommerens Tivoli forvandles til uhyggens hyggelige hjemsted!  
Blod på tanden endnu?

Fri adgang til Tivoli og alle forlystelser

Tivolikort Wild er den perfekte følgesvend til den eventyrlystne Tivoli-gæst. Få et helt år fyldt med oplevelser og adgang til alle de forlystelser Tivoli har at byde på. Så kan du prøve igen og igen og igen...

Køb Tivolikort Wild

wildcard-hand
Bøh for de mindste

Et uhyggeligt hyggeligt efterår for børn!

Tag børnene med til Halloween i Tivoli, hvor I kan gå på opdagelse blandt de eventyrlige Halloween-dekorationer og prøve de sjove efterårsaktiviteter i Haven. Bag snobrød over bålet på Gemyse og lav fine græskarudskæringer i Møllen. Familiens mindste kan prøve Det Lille Spøgelsestog, Rasmus Klump laver Halloween-sjov i Glassalen og Halloween-forlystelserne snurrer.

Halloween for børn

brnekeyvisual_tiny
transparent_2x2

HALLOWHIIIIIN

Alle forlystelser er åbne

Tag et smut i Ballongyngen, se Tivoli fra oven i Himmelskibet, eller få et sug i maven i Rutschebanen eller Dæmonen. Alle forlystelserne er åbne under Halloween, og du kan endda prøve nogle helt særlige og (u)hyggelige Halloween-forlystelser. Vi lover alt fra gys og grin til skrig og hviiiiin!

Se alle forlystelser

Kirkegaarden

Gyset venter i mørket...

Når mørket sænker sig over Tivoli, og flagermusene svæver lydløst over Tivoli Søen, vækkes Kirkegaarden til live.

I ly af mosekonebryg, nattens skygger og lyden fra de gamle lindetræers svajende trækroner, vil kun de modigste gæster nå hele vejen gennem Kirkegaardens snoede stier…

Kirkegaarden er åben hver dag fra kl. 17.00 til 22.00. Oplevelsen er gratis for Tivolis gæster. Der er indgang i den ende af Boulevardhaven, der vender mod legepladsen. Vi fraråder børn under 12 år at prøve turen. Børn fra 12 år og op anbefales at følges med en person over 18 år.

transparent_2x2
Shop i de fine boder

Masser af Halloween-overraskelser

Gå på opdagelse i de mange boder med monsterguf, græskarsjov og spektakulære ting og sager. Varm dig på en heksepunch, eller forkæl familien med brændte mandler, flødeboller eller håndlavede bolcher.

Læs mere

HITboder_370x472