Haven åbner igen den   
12. okt
Tivolikort

Uhyggelig hyggeligt året rundt

Sjove, stemningsfyldte og smagfulde oplevelser venter i Tivoli

Få fri adgang til alle årets sæsoner og masser af andre gode fordele. Vælg mellem 5 forskellige korttyper, og find dét kort, der passer dig bedst.

Sæsoner

Halloween i Tivoli

12. oktober til 5. november

Heksene er på vej, og i år forvandler de Haven til et fortryllende Halloween-univers. Græskar, lygter og varme efterårsfarver sørger for den helt rigtige stemning, og Halloween i Tivoli er fyldt med eventyrlige gys for små og store vovehalse. Vi ses til Halloween!
Gourmet

Pop up i Det japanske Tårn

Oplev Daalder fra 13. oktober - 5. november

Der er fuld smæk på det vilde, kreative køkken, når Daalders køkkenchef Dennis Huwaë rykker ind i Det japanske Tårn til Halloween i Tivoli.

Forestillinger

Tivolirevyen

6. juni · Glassalen

Publikumssuccesen er tilbage! 45.000 skrålede af grin, da Tivolirevyen sidst indtog Glassalen. Nu vender Tivolirevyen tilbage med et stærkt revyhold i topform, og du kan godt varme lattermusklerne op. Billetsalget er lige startet, så sæt kryds i kalenderen til knivskarp satire og store musikalske oplevelser.

Glæd dig til

Hekse i Haven Haven
Slik eller ballade med Rasmus Klump Plænen
Halloween på Bjerget Haven
Se hele programmet
Få mere ud af Tivoli

Hent Tivolis app og få mere ud af dit besøg

Hent Tivolis gratis app til din smartphone – så er dit Tivolikort altid ved hånden, og du kan blive vist vej til nye oplevelser i Haven med et enkelt tryk!

HENT TIL IPHONE HENT TIL ANDROID

2309HITTivolidkAppBillede333x400px