1. Kan jeg ændre dato på min Turpas-billet?

  Ja. Men bemærk, at du kun kan ændre datoen én gang pr. ordre. Turpas er som udgangspunktet gældende til valgte dato. Besøgsdatoen på endnu ikke indløste billetter kan dog ændres til en ny dato, der er senest 14 dage efter den oprindelige dato. Billetændringen kan kun ske i en af vores billetluger samme dag, du ønsker at besøge Tivoli. Eksempel: Har du købt billet til den 1. april, men ønsker at bytte til den 11. april,  skal du komme på dagen den 11. april og få billetten ombyttet og anvendt.

  Du kan også ændre ankomsttidspunktet til Fredagsrock. Gælder din billet til før kl. 18, men har dine planer ændret sig? Så kan du ændre ankomsttid ved en af vores billetluger ved personligt fremmøde samme dage.
   
  Ved ændring til en ny dato kan Turpas både blive dyrere eller billigere end den oprindelige købspris. Hvis prisen på det nye Turpas er billigere, udbetales differencen ikke. 

  Turpas kan kun ændres indenfor samme kalenderår. 

 2. Er det muligt at købe et Turpas, som ikke skal bruges på en specifik dato?

  Nej, det er ikke længere muligt.  

  Der kan være indgået særlige erhvervsaftaler med Tivoli, hvor Turpas kan gælde for enkelte sæsoner eller hele året. Dette vil dog altid fremgå af Turpasset. 

 3. Hvorfor er der forskel på priserne på Turpas?

  Turpas har skiftende priser på baggrund af besøgsdato og i enkelte tilfælde også på baggrund af tidspunktet for besøg i Tivoli. Tivoli ønsker at give alle gæster et incitament til at planlægge besøg i perioder, hvor der er mindre travlt.

 4. Hvordan finder jeg de billigste Turpas til Tivoli?

  I besøgskalenderen på Tivoli.dk eller i Tivolis app kan du orientere dig og danne dig et overblik over priserne for de enkelte åbningsdage. I nogle perioder er det nu billigere at købe Turpas og i andre bliver det dyrere. Der vil være en besparelse ved at købe pakken med entré og Turpas samlet. Den konkrete besparelse vil fremgå i forbindelse med dit køb.

 5. Jeg har ikke fået brugt mit Turpas. Kan jeg få pengene tilbage?

  Nej, beløbet for købte Turpas refunderes ikke. Besøgsdatoen på endnu ikke indløste billetter kan dog ændres til en ny dato, der er senest 14 dage efter den oprindelige dato. Billetændringen kan kun ske i en af vores billetluger samme dag, du ønsker at besøge Tivoli. Eksempel: Har du købt billet til den 1. april, men ønsker at bytte til den 11. april, skal du komme på dagen den 11. april og få billetten ombyttet og anvendt.
   
  Ved ændring til en ny dato kan Turpas både blive dyrere eller billigere end den oprindelige købspris. Hvis prisen på det nye Turpas er billigere, udbetales differencen ikke. 

  Turpas kan kun ændres indenfor samme kalenderår.