transparent_2x2

I Tivoli i regnvejr

Selvom regndråberne plasker på paraplyen, kan du stadig få masser af uforglemmelige oplevelser i Tivoli - også uden at blive kold og våd. 

Sjove forlystelser i regnvejr

Masser af sjove oplevelser

Nyd suset i Tivolis forlystelser, selv når det drypper fra skyerne. Tag en tur i Radiobilerne med vennerne, lad børnene lege pirater i Galejen eller nyd den hyggelige stemning i Ballongyngerne. Mange forlystelser tilbyder ly for regnen, så de sjove oplevelser venter i al slags vejr.

Se alle forlystelser

Tid til en sød pause?

Når skyerne er mørke og regnen drypper, findes der ikke noget hyggeligere end at sidde på café og nyde en kage og en kop varmt, alt imens regnen trommer på ruden. I Tivoli finder du lækre konditor-kreationer, som forkæler både øjenene og den søde tand. Konditoriet Cakenhagen byder på både klassiske og eksperimenterende kager - det er ren kageforkælelse!

Er du til andre søde sager, så kan du finde hjemmelavede bolcher, bubble waffles og andre lækkerier, som både kan nydes på vejen eller indenfor i hyggelige omgivelser.

Cakenhagen Is, slik og caféer

transparent_2x2
Shopping i Little Tivoli

Tag Tivoli-magien med hjem

Venter du på at bygerne skal drive forbi, så tag forbi Little Tivoli ved Svingkarrusellen, hvor du kan shoppe Tivoli-magi til dit hjem. Her finder du kaffekopper med fine Tivoli-mønstre, flotte ikoniske Tivoli-plakater samt de stemningsfulde Tivoli-lanterner.

Er du nysgerrig på Tivolis historie, så kan du købe bøger om Haven og blomsterne, eller finde eventyrlige fortællinger fra H.C. Andersen

Besøg Little Tivoli

paraply

Smag på Tivoli

Få stillet sulten blandt de mange lækre madboder i Tivoli Food Hall eller nyd en pause med en lækker middag på restauranterne. De gastronomiske oplevelser venter i Tivoli, og hvis vejret driller, er det en kærkommen pause at stille sulten med nye smagsoplevelser.

I Tivoli Food Hall kan du smage velkendte og eksotiske retter fra hele verden, som kan nydes i afslappede omgivelser. Er vejret til det, kan man sidde på den store terrasse med kig til Pantomimeteatret. Tivoli Food Hall åbner igen med en åbningsfest torsdag den 6. maj.

Læs om Tivoli Food Hall Se spisesteder i Tivoli

transparent_2x2
Gå på opdagelse i Smøgen

Unik stemning og sjove boder

Søg ly for regnen hos de mange stemningsfulde boder i Smøgen. De charmerende gamle butiksskilte og de pyntede facader skaber en stemning som i en købmandsstad fra svundne tider.

Smøgen byder også på lækkerier - blandt andet kan du sætte tænderne i karamelliserede gourmet popcorn hos Tivoli Popcorn Factory eller smage sprøde spanskrør i Churros-boden.

 

tern_pjerrot