Indskoling

Oplevelsesrig undervisning

Lad de yngste få en lærerig dag hvor faglighed og leg går hånd i hånd. Til alle forløb er der tilknyttet en underviser fra Tivoli.
Vi strukturerer det faglige stof og tilpasser det bedst muligt til din klasse. Du har forberedt din klasse på, at de skal have undervisning og tager det pædagogiske ansvar på dagen.

Gå på opdagelse i vores spændende forløb til indskoling herunder, og glæd jer til oplevelsesrig undervisning i Tivoli!

Undervisningsforløb inkl. entré og Turpas gældende fra kl. 11-15: 99 DKK pr. elev/lærer.
Turpasopgradering til resten af dagen: 129 DKK

Tilbuddet gælder for en klasse under ledsagelse af minimum 1 lærer. Der faktureres altid for minimum 10 billetter.  

Leg og lær i Rasmus Klumps verden

I "Leg og lær i Rasmus Klumps Verden" er elevernes fantasi og nysgerrighed omdrejningspunktet for læringen, og legelandet Rasmus Klumps Verden danner ramme om forløbet. Eleverne skal bruge både deres sanser og deres fantasi, når de skal finde på nye gode lege i området. Til slut arbejdes der med skriftlig og mundtlig formidling af leg og fantasi, når de skal skrive eller tegne deres ideer, som afleveres i Rasmus' hus.

Sommer i Tivoli 
Hverdage fra d. 2. april - 20. september

Varighed: ca. 60 min.

Forberedelse:
Rasmus Klump Banko
Rasmus Klump Memoryspil

Bestil forløb

Rasmus_Klumps_verden_tern
Anbefales til 0. - 2. klasse

Den lille havfrue

En Tivoli-garder er på mystisk vis havnet i en sprække på bunden af Tivolis Akvarium. Han er helt forstenet og kun den lille havfrue, en god portion magi og en broget flok af finurlige fisk kan redde ham op til overfladen, hvor han igen kan blive sig selv, så Tivoli-Garden bliver fuldtallig og atter kan spille. 

Forløbet er blevet til i samarbejde med ROKOKO, som ved hjælp af deres nyudviklede animotion-teknik gør det muligt for havfruen og eleverne at kommunikere. Undervejs i fortællingen skal eleverne nemlig hjælpe havfruen og hendes venner – faktisk kan missionen slet ikke lykkes uden dem. Den interaktive forestilling er eventyrlig, musikalsk og har et unikt visuelt udtryk. Der er i dette forløb fokus på eventyrgenrens karakteristika, historieformidling og eleverne som aktive medskabere af historien.

Sommer i Tivoli
Tirsdag og torsdag fra d. 30. april - 19. september

Varighed: ca. 45 min.

Bestil forløb

En gyselig historie

Med inspiration fra det Halloween pyntede Tivoli finder eleverne ud af hvilke ord og elementer, der er gode til at skabe uhygge, og de laver deres helt egen gyserords-samling. Med den som udgangspunkt hjælper de Tivolis underviser med at få skrevet en uhyggelig historie til direktøren for det hele, som elsker et godt gys. 
Forløbet understøtter især arbejdet med litterære virkemidler og genrekendetegn.

Halloween i Tivoli
Hverdage fra d. 10. oktober - 1. november

Varighed: ca. 60 min.

Bestil forløb

HIT_tern_370x472
Julemand_tern_370x472

Hjælp julemanden

På besøg i julemandens stue møder eleverne en meget forvirret julemand. Han har fået noget tungt i hovedet, og nu har han helt glemt, hvad det var, han ville fortælle børnene. Faktisk kan han slet ikke huske noget. Pludselig får han øje på et billede af solen, der skinner på en vinterdag. Begejstret begynder han på fortællingen om solhverv, den hedenske tradition. Det varer dog ikke længe, før hukommelsen igen svigter. Heldigvis kommer eleverne ham til hjælp ved at finde ting i hans kuffert og sammen genskaber de julemandens fortælling. Undervisningen har fokus på både fantasi, kreativ historiefortælling og mundtlig formidling af et fagligt stof.

Jul i Tivoli 
Hverdage fra d. 19. november - 20. december

Varighed: ca. 60 min.

Forberedelse og efterbehandling:
Hjælp Julemanden - opgaver
Julebanko 

Bestil forløb