Indskoling

Oplevelsesrig undervisning

Lad de yngste få en lærerig dag hvor faglighed og leg går hånd i hånd. Se alle undervisningstilbud til elever i indskolingen herunder. Til alle forløb er der en underviser fra Tivoli.
Pris: 99 DKK pr. elev/lærer inkl. entré og Turpas frem til kl. 15.

Julemand_tern_370x472

Hjælp julemanden

På besøg i julemandens stue møder eleverne en meget forvirret julemand. Han har fået noget tungt i hovedet, og nu har han helt glemt, hvad det var, han ville fortælle børnene. Faktisk kan han slet ikke huske noget. Pludselig får han øje på et billede af solen, der skinner på en vinterdag. Begejstret begynder han på fortællingen om solhverv, den hedenske tradition. Det varer dog ikke længe, før hukommelsen igen svigter, og han går i stå. Heldigvis kommer eleverne ham til hjælp ved at finde ting i de autentiske kulisser og sammen genskaber de julemandens fortælling. Julemanden placerer de fundne ting i en reol og deltager løbende i fortællingen, så børnene veksler mellem at lytte og selv fortælle. Undervisningen har fokus på både fantasi, kreativ historiefortælling og mundtlig formidling af et fagligt stof.

Jul i Tivoli
Hverdage fra d. 19. november - 21. december

Varighed: ca. 60 min.

Forberedelse og efterbehandling:
Hjælp Julemanden Opgaver
Julebanko

Bestil forløb

Stræk og bøj et eventyr

Forløbet er kun til 3. klasse

Hvordan gengiver man karaktertræk gennem bevægelse alene? Danser Askepot anderledes end de onde stedsøstre, og hvordan bevæger en prins sig?
Bevægelse og samarbejde er i fokus i dette forløb, der handler om historiefortælling netop gennem bevægelse – og dans. Dine elever varmes grundigt op gennem sjove øvelser og Braindance, hvor forskellige dele af hjernen stimuleres gennem motorisk træning. Under kyndig vejledning af Tivolis professionelle balletunderviser arbejder eleverne til slut i grupper med at omsætte en scene fra eventyret om Askepot til bevægelse. 

Halloween i Tivoli
Mandag - torsdag fra d. 25. oktober - 5. november
Jul i Tivoli
Mandag - torsdag fra d. 19. november - 21. december

DOWNLOAD UNDERVISNINGSMATERIALE

Varighed: ca. 90 min.

Bestil forløb

danse_skoler_tern

En gyselig historie

Med inspiration fra det Halloween pyntede Tivoli finder eleverne ud af hvilke ord og elementer, der er gode til at skabe uhygge, og de laver deres helt egen gyserords-samling. Med den som udgangspunkt hjælper de Tivolis underviser med at få skrevet en uhyggelig historie til direktøren for det hele, som elsker et godt gys. 
Forløbet understøtter især arbejdet med litterære virkemidler og genrekendetegn.

Halloween i Tivoli:
Hverdage fra d. 25. oktober - 5. november

Varighed: ca. 60 min.

Bestil forløb

HIT_tern_370x472

Leg og lær i Rasmus Klumps verden

I "Leg og lær i Rasmus Klumps Verden" er elevernes fantasi og nysgerrighed omdrejningspunktet for læringen, og legelandet Rasmus Klumps Verden danner ramme om forløbet. Eleverne skal bruge både deres sanser og deres fantasi, når de skal finde på nye gode lege i området. Til slut arbejdes der med skriftlig og mundtlig formidling af leg og fantasi, når de skal skrive eller tegne deres ideer, som afleveres i Rasmus' hus.

Sommer i Tivoli 2022

Varighed: ca. 60 min.

Forberedelse:
Rasmus Klump Banko
Rasmus Klump Memoryspil

Bestil forløb

Rasmus_Klumps_verden_tern
Anbefales til 0. - 2. klasse

Den lille havfrue

En Tivoli-garder er på mystisk vis havnet i en sprække på bunden af Tivolis Akvarium. Han er helt forstenet og kun den lille havfrue, en god portion magi og en broget flok af finurlige fisk kan redde ham op til overfladen, hvor han igen kan blive sig selv, så Tivoli-Garden bliver fuldtallig og atter kan spille. 

Forløbet er blevet til i samarbejde med ROKOKO, som ved hjælp af deres nyudviklede animotion-teknik gør det muligt for havfruen og eleverne at kommunikere. Undervejs i fortællingen skal eleverne nemlig hjælpe havfruen og hendes venner – faktisk kan missionen slet ikke lykkes uden dem. Den interaktive forestilling er eventyrlig, musikalsk og har et unikt visuelt udtryk. Der er i dette forløb fokus på eventyrgenrens karakteristika, historieformidling og eleverne som aktive medskabere af historien.

Sommer i Tivoli 2022
 
Varighed: ca. 45 min.

Bestil forløb