Tivoli Balletskole

Tivoli Balletskole

Tivoli Balletskole tilbyder, med vores dedikerede stab af undervisere, balletundervisning af høj kunstnerisk og pædagogisk kvalitet. Vi rummer både elever, der ønsker at danse på hobbyplan, og elever som stræber efter at tage dansen til professionelle højder. Vores erfarne og dygtige undervisere skaber et trygt rum for elevernes indlæring og imødekommer dem på deres fysiske, mentale og ballettekniske niveau. 

Tivoli Balletskole sætter i højsædet at lære i fællesskab. Samtidig gør vi en dyd ud af at vejlede og hjælpe hver enkelt elev til at opnå sit mål. 

Læs mere om Tivoli Balletskole
ballerinaben_370x472

Undervisning

Hos Tivoli Balletskole undervises både store og små. Helt fra vores yngste elever på Pre-Ballet, til Balletuddannelse med HF samt vores succesrige hold ’Dans for Parkinson’. 

Undervisningen tilrettelægges ud fra elevens behov, og der udvikles løbende lærerplaner, som sikrer, at der er en fælles rettesnor, således vi kan levere den bedst mulige undervisning. Efter Pre-Ballet er holdene inddelt i niveauerne 1-5, hvilket gør det muligt for eleven at starte på et hold uanset alder og tidspunkt, alt efter det ballettekniske niveau der besiddes. 

Kontakt balletskolen på mail balletskolen@tivoli.dk for at få en vurdering af hvilket hold eller niveau du skal tilmelde dig.

Holdoversigt

2004BalletskoleIkonillu370x472px

Pre-professional programme

Balletuddannelse med HF i samarbejde med HF-Centret Efterslægten.

Er klassisk ballet dit største kick? Har du afsluttet folkeskolen? Vil du udfordres med et intensivt danseår, alt imens du læser HF på HF-Centret Efterslægten? Hvis du ønsker at udvikle dig som balletdanser i et professionelt miljø, samtidig med at du er i gang med din HF,er Pre-professional programme noget for dig.

Mere information

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte balletskolen.

For generelle henvendelser, send en mail til balletskolen@tivoli.dk

Besøg også vores website for mere information

Tivoli Balletskole

 
panto_370x472