Din kurv er tom
Havens åbningstid i dag   
11 23

Altid som aldrig før

Halloween i Tivoli

Teater

En sjov og spændende familie musical fra Christian 4´s København med forviklinger, forelskelser og fangeflugt, flotte og farverige kostumer og masser af eventyrlige sange og dansenumre.

Se mere teater
Forlystelser
Det Hjemsøgte Halloween-nyhed!

Hver dag kan du få efterårets helt store gys, når vi åbner dørene op til årets mest scary nyhed ”Det Hjemsøgte”.

Se alle forlystelser
Teater
Skatteøen Tivolis Koncertsal

Mastodonterne er klar med familie musicalen SKATTEØEN i Tivolis Koncertsal hele efterårsferien. Det elskede eventyr om den modige dreng Jim, som får fat i et sjældent kort over Skatteøen, vækkes til live i en eventyrlig forestilling for hele familien.

Se mere teater
Mad og vin
Nimb Brasserie Restaurant

Klassik brasserie med gode rustikke retter inspireret af det klassiske franske brasserie køkken. Maden nydes i bløde behaglige stole og med en afslappet og uformel stemning.

Se alle spisesteder

Glæd dig til

Ren magi Plænen
Bøh! Rasmus Plænen
Halloween i Tivoli 13. oktober - 5. november

Efterårets (u)hyggeligste uger

I tre uger bliver Tivoli omdannet til et hyggeligt og fortryllende Halloween-univers. Tradition tro vil de varme efterårsfarver pryde Haven, når vi byder velkommen til børnefamilier, forlystelsesfans, restaurantgæster og alle, der nyder at gå en tur i de smukke omgivelser. 

Eller dig som elsker at gå på opdagelse i de mange, hyggelige Halloween-boder, der byder på alt fra lækkerier til græskarudskæring. 

Læs mere

HIT_tern_370x472
Børne(u)hygge

Fyld efteråret med hyggelig uhygge

Hvem kan tælle flest græskar i Haven, og hvem er det, Rasmus Klump laver sjov med på Plænen? Tag børnene med i Tivoli, og gå på opdagelse blandt de mange flotte boder og fascinerende Halloween-udsmykninger. Mulighederne er mange, så sæt kryds i kalenderen, og gør din efterårsferie lidt sjovere.

Læs mere

brnekeyvisual_tiny
Shop i de fine boder

Masser af Halloween-overraskelser

Gå på opdagelse i de mange boder med monsterguf, græskarsjov og spektakulære ting og sager. Varm dig på en heksepunch, eller forkæl familien med brændte mandler, flødeboller eller håndlavede bolcher.

læs mere

HITboder_370x472

Instagram #tivolicph

Spring køen over
Spring køen over Køb entré fra 120 DKK