Havens åbningstid i dag   
11 20
2103SITTivoliDKBudskab558x260pxNEG


Hver weekend 9. april

Vi ses i Tivoli
Besøg Tivoli, når du har lyst Vigtig information inden dit besøg
Læs mere
Take-away i Tivoli Læs mere
Glæd dig til 2021
Glæd dig til 2021 Alt det du kan glæde dig til
Læs mere
transparent_2x2

Husk en negativ test

Særligt ift. COVID-19

Det er nødvendigt, at du fremviser dokumentation for en negativ COVID-19-test når du besøger den blomstrende forårshave. På den måde kan vi give vores gæster eventyrlige oplevelser i forsvarlige rammer. Hvis du er færdigvaccineret minimum 14 dage før dit besøg i Tivoli, behøver du ikke en negativ test.

Læs mere

SJOV FOR STORE OG SMÅ VOVEHALSE

Få vind i håret i Tivolis forlystelser

Eventyrlige oplevelser venter i Tivolis mange forlystelser. Tag familien med til sus i maven og udsigt over byen. Lad de store vovehalse gå på opdagelse i de vilde forlystelser som Dæmonen og Rutschebanen mens de mindste kan prøve favoritter som Veteranbiler, Dyrekarrusellen og Pandaen.

Se alle forlystelser

Aquila_tern_370x472

Sommertid i Tivoli

Altid som aldrig før

Sommer i Tivoli er magisk, når stauder, blomster og buske står som nogle af Danmarks smukkeste. Nyd en gåtur i den smukke have med historiske bygninger, hyggelige kroge og humørspredende hvin. Om aftenen skaber tusindvis af funklende lamper en eventyrlig atmosfære, der er helt unik. 

Sommer i Tivoli

transparent_2x2

Glæd dig til

Atlantis Tivolis Koncertsal
Snedronningen Tivolis Koncertsal
Se hele programmet
Gør din Tivoli-tur nemmere

Hent app'en og få mere ud af Tivoli

Hent Tivolis gratis app til din smartphone – så er dit Tivolikort altid ved hånden, og du kan blive vist vej til nye oplevelser i Haven med et enkelt tryk!

Desuden har vi flyttet forlystelseskøen ind i appen. Med et digitalt køsystem, følger endnu mere tid til sjov og hyggelige stunder med familie og venner. 

HENT TIL IPHONE HENT TIL ANDROID

Tivoli app