Din kurv er tom
Havens åbningstid i dag   
11 23

Altid som aldrig før

Sommer i Tivoli

Årskort
Årskort Et årskort er for dig, der gerne vil have en nem og fri entré i de tre sæsoner i 2017

Med et årskort kan du besøge Tivoli hele året indenfor de tre sæsoner Sommer, Halloween og Jul – hver dag helt frem til d. 31. december 2017. Der er årskort for enhver smag og de starter fra 330 DKK.

Se alle årskort
Musik

Den ultimative nostalgi fest med stjernebesat line-up

Se mere musik
Teater
Salenes årsprogram Se programmet for hele 2018

2018 byder på en række store forestillinger, og blandt nyhederne finder du både et uhyggeligt morsomt sommershow, en dramatisk og smuk musikforestilling og en gæsteballet fra et af verdens førende balletkompagnier.

Se mere teater
Mad og vin
Price's Diner Restaurant

Lækre, hjemmelavede burgere og andre amerikanske specialiteter.

Se alle spisesteder

Tivoli i dag

Glæd dig til

Nyhed!

Prøv Dæmonen med virtual reality

Forestil dig, at du sidder fastspændt i en rutschebane med 80 km i timen, udsættes for 4G påvirkning, passerer 3 loops og oplever et fysisk fald på 20 meter. Den oplevelse bliver snart endnu vildere med ildsprudlende drager og dæmoner fra den kinesiske mytologi og fyrværkeri, der eksploderer omkring dig i et kinesisk univers fra en svunden tid. 

Praktisk information
En tur i Dæmonen med virtual reality-headset koster 25. kr. ekstra og er et tilvalg. Du vil naturligvis fortsat kunne vælge en almindelig tur i Dæmonen. 

Nyhed Turpas VR
Turpasset gælder til alle Tivolis kørende forlystelser inklusiv fri adgang til virtual reality i Dæmonen. Vær opmærksom på, at ved kørsel i Dæmonen kræves det at man er min. 132 cm. høj.

transparent_2x2

Ailey-repertoiret spænder fra street dance og afrikansk inspiration til den klassiske ballets elegante linjer og spring. Resultatet er intenst, sensuelt, dramatisk og stærkt musikalsk. 

Premiere 6. september.

Læs mere Køb billet

AlvinAiley_2017_tivoliDK_KV_454x454px

Velkommen til SommerKlassisk 2017

SommerKlassisk inviterer dig med til musikoplevelser i verdensklasse – lige midt i Tivoli. Glæd dig til en perlerække af internationale topnavne – fra legendariske London Symphony Orchestra med superdirigenten Michael Tilson Thomas til operastjerner som Lawrence Brownlee og Danielle de Niese – og vores helt eget orkester, Tivoli Copenhagen Phil.

læs mere Køb billet

SK_keyvisual_400x300
Spring køen over
Spring køen over Køb entré fra 120 DKK