Havens åbningstid i dag   
11 22
JIT_2018_TivoliDK_Budskab_920x428px_DK_NEG_V2


13. nov. 3. jan.

Glæd dig til

Decemberdrømme Plænen
Besøg Julemanden i Tivoli H. C. Andersen Slottet
Hjerternes Jul Haven
Se hele programmet
transparent_2x2

Reserver plads til dit julebesøg i Tivoli

Særligt ift. COVID-19

I Tivoli gør vi alt for at passe på hinanden. Vi ønsker, at vores gæster på forsvarlig vis kan besøge Tivoli, og at du som gæst vil opleve, at alle myndighedernes retningslinjer bliver fulgt. 

Til Jul i Tivoli er det nødvendigt, at du på forhånd reserverer plads til at besøge den juleudsmykkede have og har et gyldigt Tivolikort eller en entrébillet. Du kan altså ikke komme ind i Haven uden, du har en gyldig reservation. På den måde kan vi undgå for store forsamlinger, og samtidig give vores gæster betagende juleoplevelser i forsvarlige rammer.

Du må blive i Haven, så længe du har lyst til, frem til at vi lukker kl. 22.00. Reservationen er blot det tidsrum, du skal ankomme til Tivoli i.

Skulle det ske, at der ikke er flere ledige pladser den dag, du ønsker at besøge Tivoli - så anbefaler vi, at du løbende holder dig opdateret, da der kan blive frigivet pladser grundet afbestillinger.

Reservér plads nu

transparent_2x2

Hjerternes fest

Jul i Tivoli 13. november - 3. januar

Til Jul i Tivoli pynter vi op efter alle kunstens regler, så du kan opleve betagende julemagi, der bringer dig i ægte julestemning. Tusindvis af funklende lyspunkter giver varme i det kolde vintermørke, og skønne julekugler og små snefnug pryder på grantræernes grene. Julen er hjerternes fest, og vi glæder os til at byde jer velkommen i den funklende Have.

Rigtig god fornøjelse.

Læs mere om Jul i Tivoli

Julekoncerter i Tivoli

Oplev julens toner i Tivoli

Lad julestemningen sænke sig med julekoncerter i Tivolis eventyrlige omgivelser. Oplev både klassiskere som Händels Messias og Bachs Juleoratorium, samt julekoncert for hele familien med Burhan G., og Tivolis Juleshow, hvor Lis Sørensen, Erann DD og Søren Sko synger julen ind. Året afsluttes med to klassiske nytårskoncerter.

Se alle julekoncerter

Gør din Tivoli-tur nemmere

Hent app'en og få mere ud af Tivoli

Hent Tivolis gratis app til din smartphone – så er dit Tivolikort altid ved hånden, og du kan blive vist vej til nye oplevelser i Haven med et enkelt tryk!

Desuden har vi flyttet forlystelseskøen ind i appen. Med et digitalt køsystem, følger endnu mere tid til sjov og hyggelige stunder med familie og venner. 

HENT TIL IPHONE HENT TIL ANDROID

mobil_appJIT