Din kurv er tom

Se de mange fantastiske og forskellige forestillinger, koncerter og shows, der året rundt indtager scenerne i Koncertsalen og Glassalen.

Konkurrence: Tilmeld dig Salenes nyhedsbrev inden 1. oktober og deltag i lodtrækningen om 2 x 4 billetter til julens store musical Elf.

Tilmeld nyhedsbrev

Salene_2016_TivoliDK_TopPromotion_KeyVisual_400x165px_Guld

Ailey-repertoiret spænder fra street dance og afrikansk inspiration til den klassiske ballets elegante linjer og spring. Resultatet er intenst, sensuelt, dramatisk og stærkt musikalsk. 

Premiere 6. september.

Læs mere Køb billet

AlvinAiley_2017_tivoliDK_KV_454x454px

De 39 Trin vender tilbage i Glassalen i september, og herefter drager forestillingen på turné. Krimi-komedien, frit efter John Buchans roman og Alfred Hitchcocks filmhit af samme navn, indtager igen Glassalen. Den anmelderroste forestilling spiller på udvalgte datoer i septamber med en besætning, bl.a bestående af stærke karakterer som Niels Olsen og Thomas Mørk. 

Re-premiere 14. september.

Læs mere Køb billet

KV_400x420_ny

Elf - The musical

Oplev den store succes fra Broadway og West End: Elf – The Musical. Et juleeventyr om børnehjemsbarnet Buddy, der vokser op hos julemanden på Nordpolen og senere genforenes med sin rigtige far.

En fantastisk forestilling med nogle af Danmarks største musicalstjerner, der tæller Christiane Schaumburg-Müller, Pelle Emil Hebsgaard, Tommy Kenter og mange flere. 

Premiere 23. november.

Læs mere Køb Billet

Elf_Logo_454x454

Glæd dig til en ny dansk luksus opsætning af musicalen Chess. Et kærlighedsdrama fortalt med lidenskab og store musikalske øjeblikke.

Premiere 19. januar 2018.

Læs mere Køb billet

350x454-(1)

Midt om natten

Én af Danmarks mest sete filmklassikere og mest solgte musikalbums bliver i foråret 2018 sat op i en ny musicalversion i Tivoli. 

Publikum kan se frem til kærlige gensyn med Benny, Arnold, Spacy og Susan Himmelblå samt en stjernerække af hits som Papirklip, Haveje, Midt om natten samt flere end 20 af Kim Larsens og Gasolins største hits.

Premiere 15. marts 2018.

Læs mere Køb billet

MON_2017_TivoliDK_Logo_350x454px

I anledning af Tivolis 175 års fødselsdag i 2018 rykker Rytteriet ind i Glassalen og åbner jubilæumssæsonen med en kærlig hyldest til Haven, til livet og kærligheden. Intet mindre!

Oplev Rasmus Botoft, Martin Buch og - for første gang med på scenen – Bodil Jørgensen. Naturligvis sammen med Rytteriets eget husorkester. Det bliver ekstra live! Premiere 24. marts 2018.

Læs mere Køb billet

Rytteriet_2018_TivoliDK_Forside_KV_U_Logo

Mor og far sidder i Grøften

Vanvittigt sommershow med komik, musik, latter…. og gys! Oplev et helt nyt og originalt show show, når Peter Frödin, Kirsten Lehfeldt, Mia Lyhne og Anders W. Berthelsen står samlet i Glassalen. Det bliver kulsort, hylende morsomt og måske en lille smule uhyggeligt.

Premiere 23. maj 2018.

Læs mere Køb billet

MFSIG_2018_TivoliDK_Promotion_KV

New York City Ballet

En verdensklasseoplevelse venter, når New York City Ballet indtager scenen i Tivolis Koncertsal i august 2018. På repertoiret er tre forskellige balletprogrammer - alle sammensat af New York City Ballets danske balletmester, Peter Martins.   Premiere 15. august 2018.

Læs mere Køb billet

NYCB_2018_TivoliDK_Promotion_KV-Logo_350x454

Divaer i Glas

Tag med på en enestående tidsrejse, når divaerne genopstår i Glassalen, levendegjort af Caroline Hendersson, Cecilie Stenspil og Birgitte Hjort Sørensen – akkompagneret af live jazzorkester. En sprudlende blanding af cabaret, musikteater og show, pakket ind i en svedig natklubstemning fra en glamourøs storhedstid. Premiere 30. august 2018.

Læs mere køb billet

Divaer_2018_TivoliDK_Promotion_KV

Balletklassiker indtager Koncertsalen

I julen 2018 rykker den store eventyrfortælling, Nøddeknækkeren, ind i Tivolis Koncertsal og forvandler scenen til en verden fuld af magi, funklende stjerner og overdådig julestemning. Premiere 29. november 2018.

Læs mere Køb billet

NK16_KV_450x350_tiny
Filtrér Alle
Scene
Periode
 
Nyd forestillingen i Tivoli og spring køen til baren over

Nu kan du forudbestille forfriskning og snacks samtidig med at du køber din billet. Send din e-mail adresse via linket forneden og du vil modtage en bestillingsliste du herefter skal udfylde og sende tilbage.

Når Tivoli har modtaget den udfyldte liste, bekræfter vi bestillingen og du vil modtage nærmere information omkring betaling, osv.

På forestillingsaftenen vil din bestilling stå klar til dig i pausen, i foyerområdet. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at spørge vort bar personale ved ankomst til forestillingen.

Der kan kun modtages pausebestillinger på hverdage mellem kl. 9 og 16.

bestil her

showogmenu

Show & menu

Hvirvlende danserinder og betagende musik, der drager dig ind i deres fortryllende univers. Kulinariske oplevelser, der fuldender oplevelsen. Mæt dine sanser med Show & Menu.

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter, hvor glæde og begejstring over showet i en af vores sale danner rammen om en hyggelig aften. Du kan købe din menu samtidig med, at du køber billet eller via et af nedenstående link, dog senest tre dage forinden.

Det er også muligt at købe særskilt menu til Crazy Christmas Cabarets forestillinger under jul i Tivoli. Se link under de enkelte restauranter.

Menuen serveres to timer før aftenforestillingen. Ved eftermiddagsforestilling serveres menuen umiddelbart efter forestillingen dog tidligst kl. 17.00.

læs mere